Solstrandkonferansen 14.-15. mars 2024 | nemitek.no

Solstrandkonferansen

14.-15. mars 2024 | Solstrand Hotel & Bad

Oppgrader!

  
Fremtiden ligger i eksisterende bygg. På Solstrandkonferansen retter vi søkelyset mot potensialet som ligger i våre eksisterende bygninger og den transformative kraften av renovering. Vi lever i en tid der bærekraft og bevaring er viktigere enn noen gang. Derfor trenger vi å utnytte mulighetene som ligger i det allerede bygde miljø.

Gjennom inspirerende foredrag og diskusjoner, vil vi utforske hvordan vi kan forvandle eksisterende bygninger til fremtidens hjem og arbeidssteder. Fra nye teknikker og materialer, til innovative designløsninger og teknologier, vil vi denne gangen gi deg kunnskapen og verktøyene du trenger for å lede vei i renoveringsbølgen.

Bli med oss og oppdag hvordan du kan være med å forme fremtiden med det som allerede er bygget. Oppgradering er mer enn bare bevaring – det er nøkkelen til en mer bærekraftig og innovativ fremtid.

Solstrandkonferansen finner sted på det vakre Solstrand Hotel & Bad, som ligger utenfor Bergen. Deltakere kan forvente seg mer enn bare et faglig program; arrangementet tilbyr en helhetlig opplevelse som kombinerer innsikt, nettverksmuligheter og velvære.

I tillegg til å delta i det faglige programmet får deltakerne sjansen til å møte bransjekolleger og utforske det nyeste innen bransjen gjennom en utstilling med opp mot 12 leverandører. Spa-fasilitetene på hotellet gir deltakerne mulighet til å nyte avslappende stunder. Middag på kvelden gir deg mulighet for sosialisering og diskutere dagens tema i en uformell setting med andre bransjekolleger.

Solstrandkonferansen er en helhetlig opplevelse som kombinerer faglig innsikt med nettverksbygging og velvære, og er dermed et verdifullt arrangement for deg som er engasjert i bransjen vår som ønsker å være med å forme fremtiden med det som allerede er i eksisterende bygg.


Det å være en del av denne begivenheten har blitt stadig mer ettertraktet, og det anbefales derfor å være tidlig ute for å sikre seg en plass, da konferansen de siste årene har vært fulltegnet.

Disse utstillerne møter du på konferansen:

Spørsmål?

Kontakt martine@nemitek.no

Powered by Labrador CMS