Medlemskap

Bli en del av en bransjeforening som har eksistert i 100 år

Som medlem får du:

Rabatt på kurs, konferanser, seminarer og sosiale arrangementer
Prioritert deltakelse på NemiTek-arrangement
Abonnement på medlemsbladet Norsk VVS (11 utgaver årlig)
Gratis adgang til medlemsmøter, også digitalt
Gratis tilgang i kursportalen (kurs.nemitek.no)
Faglig oppdatering
Muligheten til å bygge et faglig og sosialt nettverk
Kontakt med internasjonale fagmiljøer

Foreningens ambisjon har alltid vært å være ledende på formidling av kunnskap til bransjen. Dette gjør vi gjennom å skape viktige møteplasser for alle som er opptatt av energi- og miljøteknikk. Les mer om NemiTek her.

Meld deg inn her:

En utmelding for neste kontingentperiode må skje skriftlig innen det nye året. Melder du deg inn midt i året, vil medlemskapet være løpende fra datoen du meldte deg inn. Oppsigelse eller endring av medlemskap kan gjøres på nett via Min Side eller gjennom henvendelse til post@nemitek.no.

Et medlemskap hos oss er personlig. Endrer du adresse, epost eller arbeidsgiver er det viktig at du oppdatere dette.

Arrangementer

Foreningen har 12 engasjerte lokallag som arrangerer kurs, medlemsmøter og sosiale sammenkomster i hele landet. Som medlem får du rabatter og gratis deltakelse på flere av arrangementene. Du får også tilgang til en rekke spennende webinarer.

Se alle arrangementer i kalenderen.

Konferanser

Foreningen arrangerer store konferanser, blant annet Driftskonferansen, Nord-Norske VVS Dager, Solstrandkonferansen, og Kvinner i Myrkdalen. Som medlem får man rabatterte priser.

Les mer om våre konferanser.

Digitale kurs

I vår kursportal finner du flere digitale kurs. Oppgaver medfølger flere av de digitale kursene og noen er også eksamensforberedende. Medlemmer kan ta digitale kurs til rabatterte priser.

Gå til kursportalen.

Fagblader

Foreningen tilbyr fagblader til flere deler av bransjen. Som medlem i foreningen får du Norsk VVS på kjøpet, samt tilgang på medlemskampanjer på våre andre fagblader.

Se alle våre fagblader.

.

VVS-foreningen er en veldig viktig forening, både faglig, som nettverk og sosialt. Setter stor pris på å tilhøre et fagfelt med en så bra faglig forening!

- Medlem

Powered by Labrador CMS