Om NemiTek

Vi er en bransjeforening for alle som jobber med VVS, energi og miljøteknikk og består i dag av over 4 000 medlemmer fra hele landet. Foreningen har eksistert siden 1924 og er for mange kjent som VVS-foreningen. I 2019 fikk vi nytt navn, og nå heter vi NemiTek – en forkortelse for Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening.

Vår ambisjon er å være ledende på formidling av kunnskap til bransjen. Dette gjør vi gjennom å skape viktige møteplasser, både på nett, papir og sosialt.

Foreningen består av 12 lokallag som driftes av frivillige og engasjerte medlemmer, og et styre som er ansvarlig for driften. I lokallagene har vi med oss bransjefolk med høy faglig kompetanse og sultne nykommere som sørger for å skape faglige og sosiale samlingspunkter over hele landet.

NemiTek er stolt arrangør av VVS-dagene og Driftskonferansen.

Våre medlemmer er rådgivende ingeniører, fagfolk, leverandører, grossister, byggeiere, byggdriftere, entrepenører og studenter. Vi eksisterer for alle med interesse for fagområdene: energi- og miljøteknikk, kulde, varme, ventilasjon, sanitærteknikk og byggdrift.

Gjennom et medlemskap i NemiTek har du gode muligheter til å skape et stort nettverk gjennom sosiale arrangementer, kurs, konferanser og lokallagenes medlemsmøter, og til å holde deg faglig oppdatert. Medlemmer får også rabatter og tilgang på eksklusivt innhold.

NemiTek er i tillegg en nyhetsformidler, med et eget forlag og en av Norges mest leste nettsider i bransjen, med over 20 000 sidevisninger i uken. Vi deler: tips fra medlemmer, spennende prosjekter, nytt om navn, produktnyheter, fagoppdateringer og mer. NemiTek er utgiver av fagbladene: Norsk VVS, Rørfag, Byggdrifteren, Kulde og Varmepumper, Norsk Energi og Maleren. Vi tilbyr også faglitteratur innen flere fagområder som benyttes i utdanning og videre kompetanseheving – både i bokform og digitalt gjennom vårt kompetansebibliotek.

Vårt brede tilbud gjør NemiTek til en foretrukket kanal for mange leverandører og grossister i bransjen. På huset har vi med oss spesialister som rådgir annonsører til å nå ut med budskap på en god og effektiv måte. Vi ønsker alle velkommen, enten det er for annonsering, kompetansedeling, medlemskap, faglige spørsmål eller annet.

Powered by Labrador CMS