NEMITEK

Ny rekord for rebusløpet i Oslo

Det tradisjonelle rebusløpet i Oslo ble igjen arrangert i år. Det har aldri vært flere deltakere, da rundt 570 bransjefolk meldte seg på for å konkurrere i vennlig konkurranse.

Published Last updated

Det stimlet av mennesker på Salt i Oslo. Det virket som at hele VVS-bransjen i hovedstaden hadde satt av ettermiddagen og kvelden til å konkurrere i det tradisjonelle rebusløpet

Flere lag hadde tatt oppfordringen fra arrangørene om å kle seg ut i matchende kostymer.  Deltakerne ble oppfordret til å legge ut bilder tagget med #vvsrebusoslo på Instagram underveis i løpet.

Ny rekord

52 lag fra ulike selskaper var påmeldt, og til sammen 550 deltakere møtte opp. Og med det satte årets NemiTek-rebusløp ny deltaker-rekord, uansett by.

Dette merket byen, da alle disse løp rundt i flere timer for å løse oppgaver på de ulike postene. Det kunne minne om et arrangement i fadderuken. 

Oppgavene på de forskjellige postene var svært varierte.

Prosjektleder for rebusløpet, Jan Rachid Gjendem fra Ingenia - fjorårets vinnerlag, var en svært fornøyd mann da vi snakket med ham dagen derpå:

– Fantastisk å samle hele VVS-bransjen nok en gang til årets fest med morsomme og varierte leker, og god mat og underholdning. Og ikke minst; velfortjente hederspriser til bransjens ildsjeler. Vi gleder oss allerede til neste år, sier Gjendem.

Dobbeltvinner

Tradisjonen tro deles det også ut hederspriser fra lokallaget i Oslo til ildsjelene i bransjen. I år stakk Sturla Ingebrigtsen (Trox Auranor) av med «Det Gylne Spjeld». «Det Gylne Kar» gikk til Iselin Abell Nilsen (AF Energi).

HEDERSPRISER: Sturla Ingebrigtsen (Trox Auranor) Iselin Abell Nilsen (AF Energi).

Det går stor prestisje i å vinne rebusløpet, i tillegg blir det også delt ut pris til det laget med best kostyme.

Denne prisen tok Systemair, som også har vunnet prisen flere ganger tidligere.

– Jeg kan vel ikke huske at dere ikke har vunnet denne prisen, sa leder i NemiTek Oslo, Jonathan Lundblad, da han overrakte prisen på scenen.

Systemair havnet også på delt førsteplass med et av AF Gruppen, og måtte ut i «play off» for at vinner kunne kåres.

I denne konkurransen gikk Systemair igjen seirende ut av, og kunne juble enda en gang. Neste år blir det derfor Systemair som får ansvaret med å arrangere rebusløpet.

Hovedsponsorer i år var Armaturjonsson, Energima og KSB. 

OSLO: Systemair (Royal Air) kunne feire for to priser.

Trondheim

Denne dagen var det ikke bare i Oslo det var et NemiTek-rebusløp. I Trondheim foregikk det nemlig på akkurat samme tid:    

Rebusløp i NemiTek

Rogaland 29. september

Les mer om tid og sted på nemitek.no

– Det var en kjempefin aften med god stemning blant de 180 deltakerne og folk på post, med mange artige poster og kreative kostymer. Atter et suksessrebusløp i Trondheim, forteller NemiTek-leder i Trøndelag, Jonas Brenntrø (KLP).

Hvem stakk av med prisene i Trondheim, lurer du kanskje på? 

GK Norge ROT vant beste kostyme som gjennomførte fiskermenn med forskjellige roller. Økovent vant beste post grunnet innovativ konkurranse og lagbygging, og med mest poeng vant Sweco Penguins beste lag.

Rebusløpet i Trondheim.
Rebusløpet i Trondheim.
Rebusløpet i Trondheim.
Rebusløpet i Trondheim.
Rebusløpet i Trondheim.
Rebusløpet i Trondheim.

 

Powered by Labrador CMS