FØRST: Raymond Skaalerud i Caverion (til venstre) og Jo Håvard Straume på Oslo lufthavn er klare for å få på plass de første permanente fettrenserne for kjøkkenkanaler.

AKTUELT

Her er løsningen som kan stoppe restaurantbrannene

GARDERMOEN: Null fett i kanalene fra kjøkkenet. Det er fasit etter de første testene. Nå er den nye løsningen på vei inn på nye kjøkken på Oslo lufthavn.

Publisert Sist oppdatert

Den ene brannen etter den andre begynner i ventilasjonen fra et restaurantkjøkken. Sondre Jacobsen mener at han har løsningen. 

– Dette er det første systemet i verden som kan bevise at det tar vekk alt fett i flytende form fra avtrekksluften, sier han.

Roterende filter

Jacobsen er daglig leder i Innsep. Det er en forkortelse for «Innovative separation». Trondheimsbedriften bruker patent og lærdom fra olje og gass til å hindre ventilasjonsbranner.

Lyst til å lese mer? Dette er eksklusivt innhold til våre medlemmer

Bli medlem i NemiTek for å få alle medlemsfordeler og tilgang til artikler

Ordinært medlemskap

1.560,-

Pr. per år

Bestill

Studentmedlemskap

0,-

Pris pr. år

Bestill

Pensjonistmedlemskap

800,-

Pris pr. år

Bestill

Powered by Labrador CMS