Camfil blir partner til Driftskonferansen 2021

- Å puste er det første og siste vi gjør i livet.

Årets hovedsamarbeidspartner har jobbet hardt og erfart mye under pandemien. I desember møter du dem på Driftskonferansen.

Camfil er verdensledende på renluftsløsninger, med over 58 års erfaring i bransjen. Deres løsninger beskytter mennesker, prosesser og miljø, fremmer god helse og øker prestasjonsevnen – i tillegg til å minske og kontrollere energiforbruket.

- 2020 var det året hvor ren luft og smittevern ble satt ettertrykkelig på agendaen. Camfil er i forkant av en voksende internasjonal folkebevegelse som har som formål å redusere de negative helseeffektene av forurenset luft, forteller administrerende direktør Jan-Erik Kleven.

Fra fosterlivet til alderdommen

Camfil ser det som en viktig oppgave å informere og gi opplæring til både kunder og folk flest om fordelene med effektiv luftfiltrering og godt inneklima – men også om hvilke helsemessige utfordringer som luftforurensning kan gi.

Driftskonferansen

Driftskonferansen er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold av bygg og arrangeres av NemiTek i samarbeid med fagbladet Byggdrifteren. Konferansen arrangeres om bord på Color Magic, 8.- 10. desember 2021.

- Smittevern sto i fokus i 2020 – og dette vil også stå i fokus hos oss under Driftskonferansen 2021. Luftforurensning påvirker oss i alle livets stadier – fra fosterlivet til alderdommen. Å puste er det første og siste vi gjør i livet – så det er med rette at vi kan, og bør, stille spørsmål ved kvaliteten på luften omkring oss er god nok, og hvordan luftkvalitet påvirker livskvalitet, sier Kleven.

Blir partner

Daglig leder i NemiTek, Thor-Jostein Egeland, er glad for å kunne presentere Camfil som årets hovedsamarbeidspartner.

- Pandemien har vist, og viser oss, hvor viktig god luftkvalitet og smittevern er, både hjemme og på jobb. Camfil har produkter og løsninger som griper inn i hverdagen til de fleste av oss og de er flinke til å dele kunnskap de har ervervet. Det skal de også gjøre på Driftskonferansen og det ser vi frem til, sier Egeland.

Sjekk ut hvilke bedrifter som stiller ut på Driftskonferansen her. Fortsatt ledige plasser!

Powered by Labrador CMS