Her kan du se TV Haugalands intervju med Grethe Olsen om julegavekampanjen.

Comfort-kunder gir julegaver

Midt i mengden av «3 for 2»-tilbud velger Comfort-butikken i Haugesund å tenke på dem som sliter med julefeiringen. – Kjøp to, vi gir den tredje til Kirkens Bymisjon, oppfordrer butikken.

Published

– Vi lurte på hva vi kunne bidra med i denne perioden frem til jul. Så ser vi jo at det er veldig mange kampanjer av typen «kjøp to, så får du den tredje gratis», sier Grethe Olsen.

Småvarer

Hun er butikksjef for Haugesund-avdelingen av Comfort Karmøy & Haugesund. I år sørger hun og kollegene for litt ekstra kos til jul for dem som ikke har råd til all verden selv.

På Raglamyr i Haugesund har bedriften 600 kvadratmeter butikk og utstilling. Her er det også et stort utvalg av småvarer og tilbehørsprodukter.
– Vi har for eksempel håndklær, sjampo, vaskemidler, duftlys og forskjellige sånne ting, forteller hun. Nå før jul oppfordrer butikken til å glede noen som gruer seg til høytiden.

Kos til jul

– Hvis kunden kjøper to, så gir vi bort den tredje til Kirkens Bymisjon, forteller hun.

– Vi snakket med dem på forhånd for å sjekke at de har et opplegg for å ta imot, og det har de. De leverer ut veldig mange julegaver til forskjellige, forteller Grethe Olsen.

JULEGLEDER: Grethe Olsen og kollegene i Comfort-butikken i Haugesund gleder dem som ikke har råd selv, med koselige julegaver gjennom Kirkens Bymisjon, med kundenes hjelp. Foto: Espen Olsen

– Det vi har, er jo varer som er hyggelige å få og kan hjelpe til med litt mer kos til jul. Kirkens Bymisjon var veldig positive, sier hun.

Comfort Karmøy & Haugesund har ordningen på avdelingen i Kopervik, også, men det er i Haugesund den store butikken ligger.

Vanskelig jul i år

– Vi har fått god respons fra både kunder og andre i nærmiljøet på at dette er et godt tiltak, forteller Espen Olsen, som er markedsansvarlig i bedriften.

– Det er ikke alle som har anledning til å handle like mye i julen. Noen har kanskje ikke anledning til å verken kjøpe gave til dem rundt seg eller seg selv, peker han på.

– Julen kan være litt vanskelig for mange. Og kanskje spesielt denne julen, sier Grethe Olsen.

Powered by Labrador CMS