Daglig leder Thor-Jostein Egeland i NemiTek innkalte onsdag til pressekonferanse i forbindelse med flyttingen av Driftskonferansen 2020.
Daglig leder Thor-Jostein Egeland i NemiTek innkalte onsdag til pressekonferanse i forbindelse med flyttingen av Driftskonferansen 2020.

NemiTek flytter Driftskonferansen fra Color Fantasy til nyåpnet hotell:

- Et annerledes 25-årsjubileum

I år feirer Driftskonfernasen 25 år. Den populære møteplassen for byggdriftere og eiendomsforvaltere har alltid blitt arrangert om bord på Color Lines tysklandsbåt. Covid-19 gjør at årets utgave legges på land.

Published Last updated

- Vi har levd lenge i usikkerhet og vil fortsatt stå i mye usikkerhet fremover. Å planlegge en stor konferanse langt fram i tid har derfor ikke vært enkelt. Derfor har vi valgt å flytte Driftskonferansen 2020 ut av båten og inn på et storslått og bokstavelig talt splitter nytt hotell – Miklagard hotell, forteller daglig leder i NemiTek, Thor-Jostein Egeland.

I år feirer Driftskonferansen 25 år. Den populære møteplassen for byggdriftere og eiendomsforvaltere, som vært år samler mer enn 400 deltakere om bord på Color Lines tysklandsbåt, blir nå langt på land. Hotellet konferansen flyttes til ligger på Kløfta, 30 minutter nord for Oslo sentrum og 10 minutter unna Oslo lufthavn.

- Hotellet har flotte omgivelser, freshe hotellrom, konferanserom, restaurant, bar og spa. Vi er sikre på at den nye lokasjonen ikke skal stå i veien for at vi får en flott og lærerik konferanse, sier Egeland.

Les mer og meld deg på her.

Reduserer deltakerprisen - tilbys digitalt

Gjeldende smittevernregler gjør at konferansen får en begrensning i antall deltakere.
- Men
årets tema og store deler av fagprogrammet vil fortsatt bestå. Som følge av flyttingen reduserer vi prisen på konferansen - noe som kommer godt med i den tiden vi er inne i nå.

Årets tema er digitaIisering
- Vi har hente
t 13 av de beste foredragsholderne fra store selskaper for å snakke om digitalisering. Smartbygg-teknologi kommer i rekordfart inn i eiendomsforvaltningen. Det gir uante muligheter og en helt ny innsikt og hverdag for de som jobber med eiendomsdrift.

Konferansen åpnes av Eirik Norman Hansen. Han ble kåret til årets foredragsholder i 2019. - Det blir to dager med foredrag, som betyr en overnatting på hotellet – for de som vil. Vi vil nå åpne for ulike pakkeløsninger dersom noen skulle ønske å ta natten hjemme.

- Vi er veldig glade for at vi nå har landet på denne avgjørelsen og føler oss endelig mer sikker på konferansen. Sammen med hotellet vil vi selvfølgelig overholde alle smittevernregler i gjennomføringen av konferansen.

De som ikke får plass på konferansen eller ikke har mulighet til å reise til Kløfta, vil få tilbud om å se konferansen i opptak.

Driftskonferansen 2020 arrangeres 3.-4. desember.

Påmelding finner du her.

Se pressekonferansen her:

Pressekonferanse vedrørende Driftskonferansen 2020

Powered by Labrador CMS