OSO Hotwater - eneste norske ISH-utstiller

OSO Hotwater tilstede på ISH 2019.

Published

Over 12 haller og blant 2532 utstillere på ISH var det kun én norsk utstiller på den store VVS-messen, Oso Hotwater. Markedssjef og KAM i OSO Hotwater, Ola Semb var på standen da Nemitek kom innom og forteller at som en internasjonal aktør ser de på ISH som en viktig arena for å styrke eksisterende eksportrelasjoner, samt bygge nye forhold.- Når vi stiller ut i Norge promoterer vi produkter til rørleggeren i mye større grad, men på ISH fokuserer vi på eksportavdelingen og samarbeidspartnerne våre, forklarer Semb.

Sterke samarbeidspartnere

OSO har både produksjon og distribusjon i Norge og to av tre norske husstander har en OSO-bereder. De har også knyttet sterke samarbeid mot flere internasjonale selskaper rundt distribusjon, installasjon og service i VVS-bransjen.- Vi distribuerer beredere mot flere verdensledende varmepumpe-produsenter, sier Semb.Mange av de største kundene deres stilte med store utstillinger i Frankfurt som tilsier at dette er en viktig møteplass for OSO mot resten av VVS-industrien.

Tett på bransjen

ISH 2019 avsluttes i dag og OSO er godt fornøyd med deltakelsen på egen stand.- Eksportavdelingen sitter igjen med flere interessante kontakter til oppfølging. Både potensielle OEM-kunder, og distributører. Det å oppleve innovasjon og utvikling i bransjen så «tett på» gir mange gode tips og ikke minst inspirasjon og motivasjon til å fortsette med å utvikle nye og bedre produkter, sier Semb.Selv om OSO var den eneste norske utstilleren på ISH 2019 var det mange norske bransjefolk på messen. Avslutningsvis forteller Semb at messen også er en fin arena for å styrke relasjoner til bransjen hjemme i Norge, noe de er veldig glade for.

Powered by Labrador CMS