Gratis medlemskap ut året

Meld deg inn i dag og få en smakebit av NemiTek-universet. Få et gratis digitalt kurs i NemiTeks kursportal og få fagbladet Norsk VVS gratis i posten. Gjør som over 4000 andre bransjekollegaer, og bli en del av et sterkt faglig nettverk.

Som medlem får du:

  • Rabatt på kurs, konferanser, seminarer og sosiale arrangementer
  • Prioritert deltakelse på NemiTek-arrangement
  • Abonnement på medlemsbladet Norsk VVS (11 utgaver årlig)
  • Gratis adgang til medlemsmøter, også digitalt
  • Gratis tilgang til VVS-TV i kompetansebiblioteket.no
  • Faglig oppdatering
  • Muligheten til å bygge et faglig og sosialt nettverk
  • Kontakt med internasjonale fagmiljøer
  • Snart gratis tilgang i NemiTek Akademiet

NemiTeks digitale kursplattform:

NemiTek Akademiet er en digital kunnskapsplattform som i fremtiden vil inngå i et NemiTek-medlemskap. Noen ble allerede introdusert for denne under VVS-dagene, men det er fortsatt ikke for sent å få en liten smakebit. Meld deg inn som medlem i dag og få en gratiskupong på mail som kan brukes på et valgfritt digitalt kurs t.o.m 31.12.22. Det kommer nye kurs fortløpende, så stay tuned.
Se utvalget i NemiTek sin kursportal her


Arrangement:

Gjennom et medlemskap i NemiTek har du gode muligheter til å skape et stort nettverk gjennom sosiale arrangementer, kurs, konferanser og lokallagenes medlemsmøter, og til å holde deg faglig oppdatert. Medlemmer får rabatter og tilgang på eksklusivt innhold.
Se kommende kurs og arrangementer


Hvem er NemiTek?

NemiTek (Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening) er en bransjeforening for alle som jobber med VVS, energi og miljøteknikk, og består i dag av over 4 000 medlemmer fra hele landet. NemiTek arrangerer store møteplasser for bransjen som blant annet VVS-dagene, Driftskonferansen, Solstrandkonferansen, Trøndersk VVS-dag, Nordnorske VVS-dager og Energiteknisk konferanse.

Våre medlemmer er fagfolk, rådgivende ingeniører, leverandører, grossister, byggeiere, byggdriftere, entreprenører og studenter. Vi eksisterer for alle med interesse for fagområder innen energi- og miljøteknikk i bygg som ventilasjon, varme/kjøling, sanitær og ellers det meste som omhandler teknikk i bygg.

Vår ambisjon er å være ledende på formidling av kunnskap til bransjen. Dette gjør vi gjennom å skape viktige møteplasser, både på nett, papir og sosialt.
Les mer om NemiTek her

NemiTek har lokallag i de fleste største knutepunktene over hele landet. NemiTeks 12 lokallag driftes av frivillige og engasjerte medlemmer. I lokallagene har vi med oss bransjefolk med høy faglig kompetanse og sultne nykommere som sørger for å skape faglige og sosiale samlingspunkter over hele landet.
Se en oversikt over alle lokallagene våre her

Powered by Labrador CMS