NemiTek prisen

NemiTek prisen tildeles en person, aktør eller et prosjekt som i særs stor grad har utmerket seg i sitt bidrag for samfunnsmessig fornuftig bruk av våre energiressurser, god hygiene eller utstrakt vern av det indre og ytre miljø i 2023/24.

   

"Som den største nøytrale bransjeforeningen har vi et ansvar å løfte bransjen opp og frem. Denne prisen skal være en annerkjennelse av det arbeidet som blir gjort av alle de dyktige menneskene i bransjen vår. Vi gleder oss til å kunne gjøre denne prisen til en årlig tradisjon!"  

- Thor-Jostein Egeland, daglig leder i NemiTek

Bakgrunn for utdeling av NemiTek-prisen

Prisen er basert på foreningens vedtekter, og vil gjenspeile våre medlemmers samfunnsbidrag og engasjement. Ventilasjon, varme/kjøling og sanitære installasjoner (VVS) utgjør bærebjelker for et fungerende samfunn. Energi- og miljøteknikk i bygg er også helt avgjørende for en bærekraftig utvikling og «det grønne skiftet». I år er foreningen NemiTek 100 år, og består av fagpersoner som sørger for vår folkehelse og gode hygiene samt energieffektivitet, miljøvern og økonomisk utvikling.

Vinneren av årets NemiTek-pris vil i 2024 bli kåret under Energiteknisk konferanse 25. april.

Nominasjonsfrist: 4. april.

Powered by Labrador CMS