Nordnorske VVS-dager 4.-5. april | nemitek.no

Nordnorske VVS-dager

4.-5. april 2024 | Quality Hotel Ramsalt, Bodø

 
     Bodø er i vinden som aldri før og er vertskap for Nordnorske VVS-dager 4. og 5. april. Konferansen byr på spennende foredrag om det som skjer i Bodø, med ny flyplass og ny by. Det vil være foredrag om grønn finansiering og status i dagens byggemarked, det vil også være fokus på hvordan vi skal ta vare på våre eksisterende bygg og hvordan vi best mulig gjennomfører prosjekter.

På torsdagen vil det bli holdt foredrag om de store prosjektene som skjer i byen, etterfulgt av mingling med bransjekollegaer, middag og underholdning. På fredagen blir det fagmesse som er åpen for alle i bransjen, med mange spennende leverandører samt minglelunsj i utstillingen, før det blir et faglig program. Det blir øl-time der temaer i bransjen skal diskuteres. På kvelden blir det festmiddag med god stemning og underholdning.

Ekstra opplevelse for de som ønsker å se mer av Bodø: RIB-tur til Saltstraumen med ørn safari.


Dette er noe du ikke vil gå glipp av, vær tidlig ute for å sikre deg en plass!

FAGMESSE

Fagmessen er gratis og åpen for alle i bransjen.

Dato: 5. april

Tid: Klokken 09.00-12.30

Sted: 2. etasje på Quality Hotel Ramsalt i Bodø

Lunsj: Klokken 11.00-
Det blir servert gratis lunsj for alle fra kl. 11.00 i messeområdet

Nordnorske VVS-dager er et arrangement som kombinerer et faglig program, fagmesse og en sosial møteplass. Arrangementet er en viktig arena for kunnskapsdeling, nettverksbygging og oppdatering på de nyeste trendene og utfordringene innen bransjen. Med deltakelse fra fagfolk ikke bare fra Nord-Norge, men også fra andre deler av landet, skaper Nordnorske VVS-dager et bredt og mangfoldig fellesskap av erfarne og engasjerte bransjeaktører. Arrangementet har en rullerende lokasjon, og i år vil det stolt bli arrangert i Bodø. Rotasjonen mellom Mo i Rana, Tromsø, Harstad og Bodø gir mulighet for varierte perspektiver og erfaringer fra ulike regioner.

Velkommen til Nordnorske VVS-dager 2024 i Bodø – der faglig dybde møter sosialt engasjement!

Spørsmål?

Kontakt martine@nemitek.no

Powered by Labrador CMS