Nordnorske VVS-dager
Mo i Rana | 23.-24. Mars 2023

NORDNORSKE VVS-DAGER 2023 arrangeres i en av våre flotte byer i nord. Denne gangen er det vakre Mo i Rana som står for tur 23.-24. mars. Det hele arrangeres på Scandic Meyergården. Det blir et spennende fagprogram for alle som jobber innen energi- og miljøteknikk i bygg, gratis utstillermesse og festlige lag. Vi forventer fulle hus og vi har lagt opp til en underholdningspakke som skal passe de fleste.

Mo i Rana og Helgelandskysten er i sterk vekst, og spesielt Freyr sin satsning for en storstilt batterifabrikk på Mo, vil skape store ringvirkningene og muligheter for vår bransje. Nordnorske VVS-dager 2023 vil gi deg innsikt i hva denne regionen står overfor

Torsdag vil det bli holdt inspirasjonsforedrag om hva som skjer på Helgeland, etterfulgt av mingling med bransjekollegaer, middag og underholdning. På fredag blir det et faglig program, utstillermesse som er åpen for alle, med mange spennende leverandører samt minglelunsj i utstillingen. Det blir øl-time der temaer i bransjen skal diskuteres. På fredagkveld blir det festmiddag.

Dette er noe du ikke vil gå glipp av!

Tilbakeblikk på Nordnorske VVS-dager i Svolvær 2021

Har du spørsmål om Nordnorske VVS-dager?
Kontakt martine@nemitek.no

Powered by Labrador CMS