Nord-Norske VVS-dager flyttes til 2021

NemiTek melder i dag at det planlagte arrangementet i Svolvær 23.-24. april flyttes til 15.-17. april 2021.

Published Last updated

NemiTek melder i dag at det planlagte arrangementet i Svolvær 23-24. april flyttes til 15.-17. april 2021.

- Det er selvsagt kjedelig med tanke på all innsatsen som er lagt ned rundt selve arrangementet, men det kommer i andre rekke nå. Vi lever i en utfordrende tid hvor perspektivene blir kortere. Da er det fint å ha noe å strekke seg mot. Derfor gleder vi oss over å kunne ønske alle velkommen til Nord-Norske VVS-dager i april 2021. Vi har en avtale med hotellet som gjør at vi kan flytte tidspunkt for arrangementet kostnadsfritt, forteller daglig leder i NemiTek Thor-Jostein Egeland.

Generalforsamling som planlagt

NemiTeks generalforsamling som skulle vært avholdt under arrangementet i Svolvær, gjennomføres til samme tidspunkt – 24.april kl. 12.00, men nå som en forenklet generalforsamling elektronisk på web. Dette i tråd med de anbefalinger som myndighetene har gitt.

Avlysninger ut april, men vokser på nett

- Alt av fysiske arrangement lokalt og sentralt i foreningen ar avlyst ut april. Samtidig opplever vi en enorm trafikkvekst på nett i disse dager der mange også benytter seg av våre foredrag i VVSTV og vårt Kompetansebibliotek. Her jobber vi også med nye ting som slippes i dagene fremover, sier Egeland

- Planleggingen går også for fullt videre på alt annet vi har resten av året. Når pandemien endelig er over, kommer vi til å ha behov for mange fysiske møteplasser og skjermene kan få en pause. Da skal vi ut på kurs, medlemsmøter, konferanser og messe og endelige igjen få se hverandres ansikter igjen.

Powered by Labrador CMS