Asplan Viak overtar Structor Bergen

– De dekker fagfelt som vi ønsker å vokse innenfor.

Published

Asplan Viak har blitt enige med eierne av Structor Bergen AS om å overta alle aksjene i selskapet. Structor Bergen har 20 ansatte og arbeider innen fagfeltene VVS- og elektroteknikk.- Vi har hatt flere prosjekter sammen og kjenner selskapet godt. Det er mange dyktige fagpersoner og selskapet har et godt renommé i bransjen. De dekker dessuten fagfelt som vi ønsker å vokse innenfor. Vi er glade for å ha blitt enige om dette og ønsker dem hjertelig velkommen til oss, sier Øyvind Mork, administrerende direktør i Asplan Viak.

Fakta

  • Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer med ca. 1000 medarbeidere, fordelt på 31 kontorsteder.
  • Structor Bergen har 20 ansatte og arbeider innen fagfeltene VVS- og elektroteknikk.

God synergieffekt 

- Asplan Viak har en spennende faglig bredde og en kultur vi kjenner oss igjen i og vi gleder oss derfor til å bli en del av rådgivningsselskapet, sier Bjørn Horn, daglig leder i Structor Bergen.- Vi har fått et godt tilbud på virksomheten vår i Bergen og mener overdragelsen vil gi nye muligheter for alle parter. Siden alle eierne kom til enighet om pris, er også Structor Holding positiv til avtalen. Salget vil dessuten bidra til å realisere flere av de planene vi har på blokka i dag, sier Jan Ove Holmen, administrerende direktør i Structor Holding ASOvertagelsen er planlagt til primo april i år.

Powered by Labrador CMS