Bademiljø-sjefen: Rørleggeren er vårt DNA

Rørleggerne skal fronte «nye» Bademiljø.

Published Last updated

Derfor er det rørleggerne som skal fronte «nye» Bademiljø.

Bademiljøs ferske direktør Erlend Berg har søkt og funnet kjedens DNA: Rørleggeren.

I helgen var over 500 medlemmer i Bademiljø samlet til kjedens årlige treffpunkt på Gardermoen. Rørbedrifter fra hele landet fant veien til The Qube og to dager med fag, messe og sosialt samvær.

DNA

I sentrum for begivenheten sto kjedens nye sjef – Erlend Berg. Dette var den aller første Bademiljø-samlingen for den tidligere etableringsdirektøren i Maxbo etter at han tok over for Thorbjørn Theie i desember i fjor.

– Nå relanserer vi Bademiljø og tar tak i det som er vårt DNA, nemlig å bygge bad. Vi er rørleggere med butikk, ikke omvendt. Alle de konkurrentene som er veldig lett å snakke om, har ikke en eneste rørlegger. Hos oss er rørleggeren den viktigste verdien, sier administrerende direktør, Erlend Berg til Nemitek.no.

Tro på forandring

VVS Norges toppsjef, Thorbjørn Theie var naturlig nok også tilstede på samlingen. Fra scenen fortalte han om VVS Norge og veien videre. Budskapet ble godt mottatt.

– Jeg opplever at medlemmene våre har tro på å våre en del av Bademiljø og at de har tro på en forandring i bransjen. Dette er noe de har lyst til å vær med på, mener Berg.

– Etableringen av VVS Norge styrker konkurranseevnen vår, det skaper synergier og senker kostnadene. Jeg håper de som har vært her i helgen har fått med seg både verktøy og inspirasjon nok til å være med å løfte Bademiljø til neste nivå, sier Berg.

Vil du lese flere saker som dette? Nå er det 50% rabatt på Rørfag ut året!

BAdemiljø

  • 116 medlemsbedrifter over hele landet 

  • 850 tilknyttede rørleggere

  • 2,3 milliarder kroner i omsetning i 2017

Powered by Labrador CMS