Blir størst på baderom i Norden

Danske Dansani kjøper svenske INR Iconic Nordic Rooms.

Published Last updated

Dansani-eier og administrerende direktør, Carsten Friis, kjøper den svenske konkurrenten INR Iconic Nordic Rooms. Med kjøpet blir Dansani/INR den største leverandøren av baderomsmøbler og dusjinnredning i Norden.

Den kortsiktige målsetningen er å fokusere på den eksisterende virksomheten som begge er kjent for i Norden samt å styrke samarbeidet. På lengre sikt er ambisjonen å ekspandere til nye markeder i Mellom-Europa, skriver selskapene i en pressemelding.

- INR er en perfekt match for Dansani siden de to selskapene kompletterer hverandres sortiment, markedsposisjon og kultur. Jeg er utrolig glad for at dette oppkjøpet har lykkes, sier administrerende direktør Carsten Friis.

- Sammenslåingen gir et markant løft for både medarbeidere og kunder. Spesielt for våre kunder vil det bety at begge selskapene kan tilby et større produktsortiment, bedre service og bredere kompetanse. Derfor er jeg glad for å kunne overlate stafettpinnen til Carsten Friis, som administrerende direktør for den nye Dansani/INR-konstellasjonen, sier Per Skårner, som etter kjøpet trekker seg fra det operasjonelle ansvaret, men fortsetter i styret til INR/Dansani.

Powered by Labrador CMS