ANNONSØRINNHOLD

ISH-messen er tilbake!

ISH avholdes annethvert år, men nå er det fire år siden sist. 13. til 17. mars 2023 er det igjen duket for verdens største møteplass for sektorene sanitær, varme og luft.

Published Last updated

Hvilke innovasjoner vil gjøre oss i stand til å nå klimamålene? Hvordan bruker vi de tilgjengelige ressursene effektivt? Hva er intelligent byggeteknologi? Og hvordan kan alle disse kravene kombineres med design og komfort på en harmonisk måte?

Bli med når produsenter og eksperter drøfter disse spørsmålene på ISH i Frankfurt am Main i mars.

Dette er årets temaer på ISH-messen

Innovative produkter og løsninger

Opplev fem dager fulle av bærekraftige ideer og løsninger med tema HVAC + Water. Med foredrag, spesialforestillinger, guidede turer – og selvfølgelig på utstillernes messestander.

Få full oversikt over produkter og utstillere på ISH 2023.

ISH fokuserer på moderne baderomsdesign, bærekraftig varme- og ventilasjonsteknologi samt smarte hjemmesystemer.

Verdens største utstillingsplass for HVAC-sektoren viser en rekke praktiske løsninger for de viktigste spørsmålene i vår tid: Oppnåelse av klimamål, bevaring av ressurser gjennom bruk av fornybar energi, økende digitalisering og smart teknologi.

Internasjonale utstillerne ser frem til å kunne treffe deg ansikt til ansikt på ISH. Hør om innovasjoner i bransjen, og utnytt denne unike plattformen for nettverksbygging!

Hotspots og guidede turer

Informer. Diskuter. Bygg nettverk. Dette fungerer best i hotspotene, der et helt produktområde konsentreres på ett sted.

Du kan også bli med på en av de guidede turene for å utforske ISH etter tema. Dette gir en oversikt over produktutvalget skreddersydd får dine behov og interesser. Få førstehåndsinformasjon, tips og triks fra guidene, eller få en titt bak kulissene til utstillerne.

Digital tilgang

Nytt i år er at ISH lanseres både fysisk og digitalt. Billetten til ISH 2023 gir automatisk tilgang til ISH Digital Extension. Bruk den digitale plattformen både under varemessen og i en hel uke etterpå!

I løpet av denne tiden er det mange muligheter: Du kan knytte til deg nye kontakter via kunstig intelligens-støttet matchmaking eller lage avtaler til nettkonferanser.

Chatte med nye forretningspartnere? Det er også mulig, selvfølgelig. Du kan også tilby produktpresentasjonene dine som strømming i kanaler basert på tema.

Ikke gå glipp av ISH 2023. Nå er det på tide å møtes igjen!
Kjøp billetter her.

Powered by Labrador CMS