Benker seg foran Driftskonferansen

FM-spesialistene i Coor skal følge årets digitale konferanse.

Coor er en av Nordens ledende Facility Management-leverandører. I Norge har selskapet cirka 1800 ansatte som jobber i alle sektorer over hele landet.

Som en stor tjenesteleverandør av IFM og FM-tjenester bruker Coor mye tid og ressurser på å sørge for at de ansatte har oppdatert og riktig kompetanse.

- Vi har gjennomført en kompetansekartlegging av de ansatte. Resultatene har vi ført inn i et register med alle mulige sertifikater, kunnskap og spesielle interesser, forteller Thomas Lind, fagspesialist Eiendom i Coor.

Med en voksende kundemasse og oppdragsmengde er Coor på utkikk etter nye medarbeidere.

- Vi er også opptatt av fagbrevet og har nå blitt godkjent lærlingbedrift i Oslo, Viken og Rogaland og vi har opprettet faglige ledere i de største byene i Norge, noe du må ha for å kunne være lærlingbedrift, sier Lind.

Hovmesterblikket

- Vi kan og skal håndtere alle typer tjenester for en byggeier. Vi er hovmestere og skal ha et våkent og overordnet blikk på alt som skjer i bygget. Vi tar ansvar for det kunden ikke ser. Når kunden ser det og det fungerer så har vi allerede vært der, sier Lind om fokuset og strategien Coor har som tjenesteleverandør.

Lind forteller videre at de har fokus på optimalisering av tjenestene.

- Derfor har vi utviklet sjekklister som byggdrifteren bruker når de kommer på jobb om morgenen. Vi skal jobbe systematisk og ta ansvar for helheten. Vi har et program i Coor som heter service i stjerneklasse. Det handler om holdningen til alle ansatte som møter brukeren. Du skal opp med blikket, og si hei. Det er det vi kaller hovmesterblikket, forklarer Lind.

KLIKK HER FOR PÅMELDING TIL DRIFTSKONFERANSEN 2020

For å holde seg oppdatert om utviklingen innen eiendomsdrift og for å møte leverandører, har Coors spesialist på eiendomstjenester deltatt på Driftskonferansen mange ganger – både alene og med kolleger.

I år var planen å samle en stor gruppe fra Coor som skulle delta på Driftskonferansen. Covid-19 satte en effektiv stopper for bransjens største møteplass i år, men det blir konferanse likevel.

- Vi er mange som skal følge konferansen digitalt og vi gleder oss, sier Thomas Lind.

Powered by Labrador CMS