DK-digital:

Se Driftskonferansen hjemmefra eller på kontoret

Med den stadig nye teknologien har digitalisering i bygg lenge vært et hett tema. Covid-19 har også vist at spesielt styring av inneklima er viktigere enn noen gang. Kunnskap om de digitale verktøyene vi har står derfor sentralt for god og effektiv drift.

Published Last updated

I år er digitalisering tema på Driftskonferansen og det har aldri vært en bedre anledning for å tilby konferansen digitalt.

- Vi har satset hardt på temaet i år og har kanskje det beste og mest tidsriktige fagprogrammet noen gang. Vi ønsker at alle fra hele landet skal få en mulighet til å få med seg fagprogrammet og lanserer derfor en digital utgave av konferansen i år. Den digitale konferansen får navnet DK-digital, sier prosjektleder Henrik Sakshaug.

Årets fagprogram byr på 11 foredrag med noen av de dyktigste i bransjen innen digitalisering. Det blir delt suksesshistorier, erfaringer, metoder og drøssevis av inspirasjon.

Rom for alle

Den digitale versjonen av Driftskonferansen gir også utstillerne rom for å eksponere sine produkter og tjenester digitalt.

- Med en digital konferanse følger digitale utstillerplasser. Som med deltakerne er det heller ikke alle leverandører og produsenter som har mulighet til å møte opp fysisk, men nå får også disse mulighet til å få vist seg fram. NemiTek bistår gjerne med innspilling av videoinnhold for de som trenger hjelp med dette, sier Sakshaug.

Full pakke

DK-digital vil bli tilgjengelig i en pakke hvor man kan se hvert enkelt foredrag når man måtte ønske, innen de første fire månedene etter konferansen. Prisen får en sterk reduksjon, sammenlignet med prisen på et fysisk oppmøte.

- Sett deg ned alene eller sammen med kolleger og se konferansen når og hvor det måtte passe. Årets tema dreier seg mye om effektivisering, optimalisering, kostnadsreduksjoner og bærekraft­ – dette har du ikke råd til å gå glipp av, sier Sakshaug.

Les mer om den digitale konferansen og påmeldig her.

Powered by Labrador CMS