GK Rør reorganiseres etter resultatsvikt

Danner ny stor-region på Østlandet.

Published

Danner ny stor-region på Østlandet. Det bekrefter fungerende administrativ direktør i GK Rør, Kim Robert Lisø til nemitek.no.

- Vi har hatt utfordringer med lønnsomheten i selskapet, og er ikke fornøyd med resultatene i 2018. Vi jobber nå målrettet med dette, og ett av grepene er knyttet til organiseringen av virksomheten vår på Østlandet.

Vil du lese flere saker som dette? Nå er det 50% rabatt på Rørfag ut året!

GK Rør slår nå sammen virksomheten på Østlandet til en ny stor-region, som vil bli ledet av regionsdirektør Torstein Pedersen, informerer Lisø i en e-post til redaksjonen.

Hensikten er å styrke regionens forutsetninger for god drift, lønnsomhet og konkurranseevne.

- Vi gjør også grep for å profesjonalisere virksomheten i tydelige forretningsområder på distriktsnivå, eksisterende bygg (EB) og nye bygg (NB) – en profesjonalisering vi mener er til fordel både for våre kunder og for selskapet. Vi ser et klart behov for tydeligere spesialisering, kompetanseutvikling og markedsutvikling.

GK er et selskap utviklet og organisert etter byggets faser og i et levetidsperspektiv.

- Vi viderefører denne måten å tenke på også i rør-virksomheten gjennom å styrke vår satsning på kompetanse både innen eksisterende bygg (service) og nye bygg (entreprise). Vi gjør dette for å øke vår evne til å utnytte GK Rør sin samlede kompetanse på tvers, til det beste for våre kunder.

Som følge av reorganiseringen har distriktssjef Erland F. Grjotheim valgt å forlate selskapet. 

GK blir partner til driftskonferansen - I år arrangeres den populære konferansen 18.- 20. september.

Powered by Labrador CMS