Thor-Jostein Egeland og Henrik Sakshaug i Nemitek er veldig fornøyd med innsalget så langt.
Thor-Jostein Egeland og Henrik Sakshaug i Nemitek er veldig fornøyd med innsalget så langt.

Over 6500 kvadratmeter solgt

- Aldri før har vi reservert så mange plasser så tidlig.

Published Last updated

1.november gikk fristen ut for de største utstillerne på messen i 2018 til å sikre seg samme plassering i 2020. Påmeldingene har strømmet inn, forteller salgssjef for VVS-dagene 2020, Henrik Sakshaug.

Over 6500 kvadratmeter med utstillingsplass er nå solgt.

- Aldri før har vi reservert og solgt så mange plasser så tidlig, det er fantastisk. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger etter messen i 2018 og ser at mange returnerer for å satse enda større i 2020, forteller salgssjef for VVS-dagene, Henrik Sakshaug.

Nå forsetter innsalget og med nærmere 200 utstillere er det mange brikker som skal falle på plass. Det forventes mye spennende på utstillersiden, noe NemiTek (Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening) som arrangør tror vil sette stort preg på messen.

Store mål

- Evalueringen fra VVS-dagene 2018 viste at 98 prosent av utstillerne møtte representanter for sine viktigste målgrupper. Ti av ti oppga å ha etablert kontakter som vil lede til salg eller ordre. Også de besøkende kom med positive tilbakemeldinger, noe som danner et utrolig godt utgangspunkt for 2020. Vi skal bli en enda større møteplass og effektiv salgsarena for alle i VVS-bransjen, sier daglig leder i NemiTek Thor-Jostein Egeland.

VVS-dagenes besøkstall gikk opp til drøyt 11 000 i 2018, og arrangøren har som mål å tiltrekke seg enda flere relevante besøkende i 2020. Selv om messa møter konkurranse fra flere hold vil den fortsatt holde posisjonen som Norges største og viktigste møteplass for VVS, energi- og miljøteknikk.

Målrettet fokus

VVS-dagene 2020 vil få en tydelig inndeling av bransjefagene med målrettet markedsføring mot de ulike besøksgruppene.

- Der vi tidligere har gått bredt ut i markedsføringen, spisser vi nå budskapene for å nå igjennom til enda flere. Vi opplever at selv om bransjen er sammenskrudd, så krever ventilasjon, varme, digitalisering og sanitærteknikk egne tiltak og innpakninger med tydelige budskap til sine relevante målgrupper, fortsetter Egeland.

- For å sitere en av våre utstillere; En bransje uten messe er en fattig bransje, avslutter Sakshaug.

VVS-dagene 2020 arrangeres 14.-16. oktober 2020 på Norges Varemesse, Lillestrøm. http://www.vvsdagene.no

Powered by Labrador CMS