SAMMEN: Høiax-direktør Thomas Buskoven (til venstre), Viggo Wahl Pedersen og kommersiell direktør i Høiax, Hans Reinholt Wernersen.

Høiax inngår samarbeid med Viggo Wahl Pedersen

- Nå blir vi komplette på lekkasjesikring, sier administrerende direktør i Høiax AS, Thomas Buskoven som har kjøpt 70 prosent av aksjene i Viggo Wahl Pedersen AS.

Published Last updated

- Jeg har lenge gått med tanker om at noen skal overta. Jeg har jo holdt på siden 80-tallet og har rukket å bli 70 år, sier Viggo Wahl Pedersen.

Fra lokalene på Notodden har han utviklet og produsert lekkasjestoppere i over 30 år. Produktene hans er installert over hele landet, i estiske baderomskabiner og selges gjennom store og små rørleggerbedrifter. Og nå blir produktene å finne i sortimentet til Høiax.

Vil trappe ned

- Vi har hatt lekkasjesikring som egen produktgruppe i mange år. Og så har jeg kjent Viggo i mange år. Fra tid til annen har vi snakket om å gjøre noe sammen og nå har vi inngått et samarbeid. Hans produkter komplementerer vårt sortiment og vi har planer om utvikling, forteller administrerende direktør i Høiax, Thomas Buskoven.

Viwa Watersafe lekkasjestoppere blir nå en del av sortimentet til Høiax.

Viggo Wahl Pedersen AS videreføres.
- Det er viktig for meg at selskapet består. Kundene våre vil ikke merke noen forskjell, men vi vil få et helt annet trykk på salget og markedsføringen. Høiax har et stort apparat som vil hjelpe oss med support, teknisk og salg. Det har ikke blitt mye tid til å dra ut til kunder, erkjenner Pedersen.

Selv ønsker han å trappe litt ned. Ta litt mer fri.
- Jeg har ikke tenkt til å gi meg ennå, men vil nok jobbe mer med produktutvikling fremover. Målet er å vokse videre og øke salget. Vi jobber også med å få inn en ny produkt- og salgsansvarlig. Jeg har en god følelse og tror dette kommer til å bli veldig bra, sier Pedersen.

Høiax har et stort distribusjonsapparat og er allerede i gang med salget.
- Vi håper de som har kjøpt Viggo Wahls 12V produkter tidligere, ønsker å fortsette med det, og at de som ønsker å kjøpe våre 230V AquaSafe, gjør det. Og med den kraften vi har og Viggos kunnskap, så tror jeg vi skal få en god utvikling, sier Buskoven.

Powered by Labrador CMS