Pressemelding

Skal doble selskapet innen 2025

Nyansatte Emilie Aubert er ansvarlig for rekrutteringen i Norge, og trives med mye ansvar i et spennende selskap.

(Pressemelding)

– Rejlers har stor tro på markedet for rådgivende ingeniørtjenester, og høye ambisjoner for vekst. Det er godt over 1000 ansatte både i Sverige og Finland, mens det i Norge er rundt 130. Konsernets mål er å doble antall ansatte innen 2025. I Norge satser vi på å gjøre det raskere – både gjennom organisk vekst og oppkjøp, sier administrerende direktør Petter Arnesen.

Bratt læringskurve

Ansvaret for rekruttering har Arnesen gitt til Emilie Aubert. Hun fikk praksisplass hos Rejlers da hun studerte til master i ledelse og organisasjonspsykologi ved Handelshøyskolen BI. Nå som hun er ferdig med studiene, går hun rett ut i jobb som HR-konsulent hos de tekniske rådgiverne.

– Rejlers kaller seg «Home of the learning minds», og det stemmer bra! Jeg har fått enormt mye ansvar og tillit på kort tid, med bratt læringskurve. Rejlers er et lite selskap med flat struktur, som gjør at jeg får bredt perspektiv og god innsikt i alle deler av organisasjonen, forteller Emilie Aubert, som fremover jobber hardt med å få flere dyktige kolleger om bord.

Stort rekrutteringsbehov

Rejlers er eksperter på teknisk rådgivning i bygg, byer og samfunn. Selskapet utvikler smarte, sikre og bærekraftige løsninger på komplekse utfordringer, innen industri, infrastruktur, energi, bygg og anlegg. Behovet for flere dyktige ansatte er stort, i alle enheter.

– Vi trenger alt fra ingeniører innen elkraft, elektro, nettinformasjon og elsikkerhet til RAMS-rådgivere – og ny leder for Buildings. Sjekk ut stillingene som utlyses løpende på nettsiden, og tips gjerne flinke folk om spennende jobbmuligheter, sier Emilie Aubert – som spesielt vil oppfordre kvinner til å søke.

Powered by Labrador CMS