SAMARBEID: Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten, og Elise Støle, daglig leder i B Smart.
SAMARBEID: Kai Johnsen, daglig leder i VVS Eksperten, og Elise Støle, daglig leder i B Smart.

VVS Eksperten inngår samarbeid med B Smart

Brukermassen til kvalitetssystemet Dextro er i vekst! Kai Johnsen, Daglig leder i VVS Eksperten, ser frem til å kunne tilby det bransjeledende kvalitetssikringssystemet til over 600 medlemsbedrifter.

Published

Dextro er et enkelt og oversiktlig verktøy for timeføring, dokumentasjon, kvalitetssikring og HMS. Løsningen leverer innhold til hele VVS-bransjen. Både for utførende ressurser, prosjektledere og ledere.

– Med Dextro blir det lettere for rørleggerne å produsere effektivt i hverdagen, samtidig som løsningen er med å løfte kvaliteten både i det utførende arbeidet og i rapporteringen, forteller Kai Johnsen, Daglig leder i VVS Eksperten i pressemeldingen.

Ser frem til samarbeidet

VVS Eksperten tok kontakt med B Smart etter henvendelser fra medlemsbedrifter som ønsket å ta i bruk systemet.

– Vi inngikk en avtale før sommeren, for kort tid siden deltok vi på vår første messe med VVS Eksperten, som er begynnelsen på et flott samarbeid i tiden fremover, forteller Elise Støle, daglig leder i B Smart.

Dextro inneholder informasjon som rutinebeskrivelser, sjekklister for utføring av oppdrag, avvikshåndtering og kvalitet- og personalhåndbok. Systemet er integrert med Cordel slik at man overfører jobber til utførende rørlegger med tilhørende sjekklister og rutinebeskrivelser.

Utviklet i samarbeid

– Vi som jobber med Dextro er svært opptatt av å levere et system med mye og høyt faglig innhold. Vi har utviklet løsningen i tett samarbeid med rørleggere og prosjektledere som er aktive brukere av systemet, og fått bistand fra advokater med spesialkompetanse innen sine fagfelt på det juridiske, sier Støle.

– Nå skal vi jobbe tett med medlemmene til VVS Eksperten for å hjelpe dem i gang med systemet og søknad for sentral godkjenning, bistand for tilsyn, prosjektledelse, HMS, personal- og regelverk spørsmål dersom de ønsker hjelp til dette, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS