Armaturjonsson blir hovedsamarbeidspartner for Driftskonferansen 2020

KLIKK HER FOR PÅMELDING TIL DRIFTSKONFERANSEN 2020

– Jeg tror de fleste som jobber med byggdrift i Norge, kjenner til Armaturjonsson. De har vært en del av Driftskonferansen i en årrekke og vi har et godt samarbeid. At de nå går inn som hovedsamarbeidspartner er et synlig bevis på det, sier Henrik Sakshaug i Driftskonferansen.

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen.

– Vi er opptatt av kompetanse og at bransjen vi er en del av er oppdatert. Og med den digitale fremveksten vi ser nå som følge av Covid-19, er det ingen grunn til at vi ikke skal ha fokus på kompetanseheving, sier Thorn Fredrik Hemsen, teknisk sjef i Armaturjonsson.

Armaturjonsson har deltatt på Driftskonferansen en rekke ganger – både som utstiller og bidragsyter i fagprogrammet.

– De vi møter på Driftskonferansen har en litt annen innstilling enn de vi møter på andre konferanser og messer. Byggdriftere er de som lever tettest på anleggene, de har innsikt og erfaring som er verdifull for oss som leverandør. Vår erfaring er at vi har gode oppfølginger med deltakerne på Driftskonferansen etter konferansen også.

KLIKK HER FOR PÅMELDING TIL DRIFTSKONFERANSEN 2020

Som hovedsamarbeidspartner skal Armaturjonsson holde foredrag om hvordan sikre god vannhygiene og hvordan dokumentere temperaturen i ditt drikkevannsystem. I tillegg vil de sette sitt preg på konferansen som i år arrangeres digitalt.

Vil du bli bedre kjent med årets hovedsamarbeidspartner, kan du klikke her

Powered by Labrador CMS