Administrerende direktør Thorbjørn Theie i VVS Norge.
Administrerende direktør Thorbjørn Theie i VVS Norge.

VVS Norge vil bli 800 bedrifter

Omsetningen skal dobles på fem år.

Published

Medlemmene i VVS Norge har kjøpt aksjer for over 60 millioner hittil. Ambisjonen til Thorbjørn Theie er å firedoble medlemstallet og øke omsetningen fra 4,4 til 10 milliarder på fem år.Theie og folkene hans har store planer de neste årene. De vil gjerne ha med seg flere bedrifter og flere kjeder.

Åpner for VVS Norden

– Vi som er fagkompetansen innenfor VVS-bransjen, må styrke oss og samle oss. Det handler også om å styrke rørleggerfaget i fellesskap, sier han, og åpner dørene både for VB, VVS Eksperten, Rørkjøp og andre som vil være med.– Det er mange prosjekter vi jobber med, som vil forenkle hverdagen til den enkelte medlemsbedrift og styrke fagkompetansen hos den enkelte både mot prosjekt- og privatmarkedet. Det tror vi blir attraktivt for mange. Vi må i hvert fall ha 800 medlemsbedrifter innen 2023. Nå er omsetningen vår 4,4 milliarder kroner. Med tilvekst av enkeltbedrifter og kjeder i tillegg til organisk vekst i de nåværende bedriftene, bør vi komme til ti milliarder kroner, sier han.

Hentet inn 64 millioner

Nå har VVS Norge gått ut til sine egne medlemmer for å hente inn kapital. Bademiljø-medlemmene har kjøpt aksjer for 43 millioner kroner. I Comfort er bare halve emisjonen ferdig, men medlemmene der har handlet for 21 millioner.– Det er klart at medlemmene har tro på dette, ifølge Theie.VVS Norge tenker nytt både på prosjekt og butikk. De medlemmene som arbeider på prosjektmarkedet og konkurrerer mot for eksempel GK, Caverion og NRA, skal få hjelp med verktøy og dokumentasjon.I butikkene kommer nye dataløsninger og analyseverktøy som gir full oversikt over salget hele tiden. I dagligvarehandelen kunne Theie se på salget i hver enkelt butikk fra time til time. Da han kom til Bademiljø, visste han ikke hva som var gjort før regnskapet kom i mai/juni året etter.

Powered by Labrador CMS