Arild Bullen, daglig leder i forenværende O. Berge, nå Altech teknisk salg.

GROSSIST

Nå er «geriljagrossisten» del av Brødrene Dahl

1.juli er O. Berge AS offisielt historie. Nå er bedriften inngått i Brødrene Dahl, der varene føres videre.

Published

Siden 1999, og med base i Drammen har VVS-nisjebedriften produsert og solgt rørleggerutstyr over det ganske land. Nå opphører navnet og hele virksomheten blir en del av kjempen Brødrene Dahl (BD) – og omdøpes til Altech teknisk salg.

– Da vi først fikk beskjeden var det selvfølgelig trist, men nå ser vi positivt på endringene og alle mulighetene dette vil gi oss. Med dette forventer vi oss en vekst i hva vi driver med. Dessuten mener jeg vi tilfører noe nytt til BD, sier daglig leder Arild Bullen.

Varene føres videre

Bullen forteller om en hektisk tid i oppløpet, men at det nå ser ut til at det meste er på plass:

Ettersom O. Berges nettbutikk opphørte 30. juni har de den siste tiden solgt ut alle produkter som ikke skal være med videre til sine nye eiere.

Men trofaste O. Berge-kunder trenger ikke fortvile.

Det aller meste av deres varer vil fra nå av være tilgjengelig gjennom Brødrene Dahl i butikk og på nett, forsikrer daglig leder Arild Bullen.

– Så kundene våre vil ikke merke noe annet enn nye NRF-nummer på varene, og at de må bruke en annen nettbutikk. Det vil fortsatt møte de samme selgerne, sier Bullen.

«Geriljagrossist»

Siden 2006 har O. Berge vært et av Brødrene Dahls datterselskaper, men har stort sett fått lov til å holde på for seg selv, opplyser han.

– Som en liten grossist, eller «geriljagrossist» som vi liker å kalle oss, får vi ikke tak i alle kundene. Som del av Brødrene Dahl kan vi nå dra med oss synergi for å satse videre. I tillegg får vi inn tre nye selgere.

– Men det skal sies at O. Berge aldri har solgt så mye varer som vi har den siste tiden, og det er godt å ta med oss inn i BD, sier han.

Bullen forteller at om lag 90 prosent av O. Berges omsetning kommer fra altech-varer – med lekkasjestopper som nummer 1. Selv om BD allerede har noe i sortimentet vil nettopp det være satsingsområdet for Altech teknisk salg framover.

Kompetansenettverk

At O. Berge nå blir Altech gjør at man kan nyte godt av Brødrene Dahls logistikkapparat, mener Bullen.

– Det gjør at våre kunder kan bruke mer tid på å skru, og så sørger vi for at rett vare kommer til rett sted til rett tidspunkt, sier han og trekker fram BDs mange kompetente medarbeidere.

Han mener nettopp den kompetansen gjør at de i større grad kan hjelpe kundene med både stort og smått. Dessuten sier han at flere av medarbeiderne i tidligere O. Berge ser fram til å bli en del av kompetansenettverket i BD.

– Målet er å gjøre våre kunders hverdag litt enklere – eller sagt med andre ord: Vi vil spille våre kunder gode overfor sine oppdragsgivere, avslutter en særs fornøyd Arild Bullen.

Powered by Labrador CMS