NORDNORSKE VVS-DAGER 4. - 5. APRIL 2024

Det er i Bodø det skjer!

I 2024 er det Bodø som er vert for Nordnorske VVS-dager. Lokallaget kan love noen begivenhetsrike dager med faglig innhold, stor fagmesse og en sosial arena av rang.

Published Last updated
Lokallaget til NemiTek i Bodø gleder seg til å ta imot hele bransjen på deres hjemmebane. F.V: Stian Fossmo Eliassen, Martin Olafsen, Borghild Håland, Tobias Danielsen og Rune Andersen.

Velkommen til Bodø

NemiTek kan igjen invitere hele bransjen til Nord-Norge og Nordnorske VVS-dager. Arrangementet blir arrangert på rundgang mellom lokallaget på Helgeland, Bodø og Harstad. I 2024 er endelig igjen Bodø sin tur, og lokallaget inviterer alle som jobber i bransjen til noen innholdsrike dager.

Arrangementet blir avholdt på Quality Hotel Ramsalt den 4. og 5. april neste år. 

– Dette er «the happening» i Nord-Norge! Det er en fantastisk arena for å skape nettverk for alle i bransjen, sier Rune Andersen, styreleder i Nemitek Bodø.

Lokalt fokus

Fagprogrammet byr på et godt innblikk i hva som foregår i Bodø og regionen for øvrig.  I Nordlands største by er byutviklingen i full sving med blant annet en ny flyplass som etter planen skal bygges. Avinor kommer derfor for å fortelle hvordan det prosjektet skal driftes fremover.

Samtidig skal en helt ny bydel utvikles med boliger og næringseiendom. Bodø kommune og Bodøregionen Utviklingsselskap, BRUS, kommer til Nordnorske VVS-dager for å fortelle om de spennende prosjektene.

Bodø Varme Energi vil også holde foredrag om et prosjekt de går i gang med, der de skal hente ut varme fra et hydrogenanlegg og koble den på fjernvarmenettet. 

– Videre skal vi se på blant annet effektøkonomisering, systematisk ferdigstillelse, automatikk og mye, mye mer, forteller Tobias Danielsen, som er styremedlem i NemiTek Bodø og fagansvarlig i Norconsult.

Se fagprogrammet i sin helhet her.

Flere hundre besøkende var innom fagmessen når Nordnorske VVS-dager ble arrangert i 2023.

Tradisjonsrik messe

En stor del av Nordnorske VVS-dager er selve fagmessen, der leverandører får muligheten til å stille ut sine nyeste produkter og løsninger – og få snakke med kolleger i bransjen. 

I år er det plass til cirka 30 leverandører, og de får orkesterplass for å vise seg frem. Påmeldingen er åpen, og av erfaring blir messen fort fulltegnet. 

Er du leverandør som ønsker å være med? Meld deg på her.

Bli med på ribtur til Saltstraumen under neste års Nordnorske VVS-dager!

Bransjen samles

Tradisjonen tro blir det også lagt opp til sosiale aktiviteter. Her får bransjekolleger fra hele landet mulighet til å slå av en god prat i uformelle omgivelser. Før konferansen går i gang for fullt blir det arrangert ribtur til Saltstraumen, med nærmest garanti for å se havørner i sitt naturlige element.  

Senere på torsdag starter fagprogrammet der fokuset ligger på hva som skjer i Bodø og regionen,

Fredag morgen og formiddag blir satt av til fagmessen, før fagprogrammet fortsetter. Turen går videre til den tradisjonelle øltimen på Hundholmen Brygghus.

Konferansen avsluttes med festmiddag med tre-retters og underholdning ut over kvelden.

– Vi ønsker alle velkommen til Bodø neste år, avslutter lokallaget i Bodø.


Meld deg på konferansen her!

Powered by Labrador CMS