SAMLING: De handler mer enn før hos Heidenreich.

AKTUELT

Nå handler Assemblin mer på ett sted 

Nå legger Assemblin igjen mer penger på ett sted. Milliardkonsernet skal bruke mer enn før hos Heidenreich.

Published Last updated

Begge snakker varmt om samarbeidet. Nå blir det enda tettere. Assemblin handler mindre hos andre grossister og mer hos Heidenreich.

Ny kontrakt

– En god kunde å ha, oppsummerer David Lodtz-Johannessen. Han er nøkkelkundeansvarlig hos Heidenreich og har arbeidet med Assemblin i 20 år.

– De har vært kunde hos oss i mange år. I midten av januar signerte vi en ny kontrakt for tre nye år, og siden den tid har de puttet mer hos oss, sier Lodtz-Johannessen.

Innkjøpssjef Geir Nygaard i Assemblin vil ikke si så veldig mye om avtaler og internstrategi. 

TAUS: Innkjøpssjef Geir Nygaard i Assemblin.

– Jeg har ikke lyst til å gå ut i pressen om grossistvalg. Dette er strategiske beslutninger som vi vil ta inhouse, sier han.

Lojale

I Heidenreich er markedsdirektør Kjetil Grønbakken godt fornøyd. 

– Vi har et godt samarbeid med Assemblin. Det jeg har inntrykk av, er at de er veldig lojale mot den avtalen vi har inngått, sier han.

– De legger både det de har av nettordre og det de har av service hos oss, ifølge Grønbakken.

Han er ikke bare markedsdirektør, men har også ansvaret for bærekraft i Heidenreich. Der samarbeider han godt med storkunden, forteller han:

EPD-dialog

– Vi har hatt en del dialog på bærekraft og EPD-er. Der har vi et veldig godt samarbeid. For to år siden hadde vi et halvdagsseminar med Assemblin og de tolv største leverandørene som Assemblin kjøper varer av via Heidenreich, forteller han.

Dit kom blant andre Statsbygg. 

– De var med for å få belyst at EPD-er som sådan, det er jo ikke noe som Assemblin og Heidenreich er så opptatt av, men Assemblin får kravene fra oppdragsgiverne sine, sier Kjetil Grønbakken.

– Assemblin er en stor og viktig aktør i bransjen, og vi har inntrykk av at de fremdeles har veldig mye å gjøre, sier David Lodtz-Johannessen.

Powered by Labrador CMS