Climatización i Madrid 2019

26. februar åpnet dørene til Climatización & Refrigeración 2019.

Published

26. februar åpnet dørene til Climatización & Refrigeración 2019, den internasjonale messen for klimaanlegg, varme, ventilasjon og industriell og kommersiell kjøling.Generalsekretær for industri og SMB, Galo Gutierrez Monzonis åpnet messen og feirer med dette en av messens mest komplette utgaver, i tråd med gode tider for klima- og kjølesektoren.

Teknisk innovasjon

Frem til fredag 1. mars, tilbyr C & R en global visjon for fremdrift og trender i denne bransjen gjennom å representere 700 selskaper, hvor 375 av dem er i direkte deltakelse som utstillere. Det utstilles et helt panorama av interessante nyvinninger spesielt for teknologisk innovasjon mot optimalisering og kontroll av anlegg, utstyr, design, nye kuldemedier, samt komfort, reduserte energikostnader og miljøvennlige løsninger.Dette omfatter for eksempel bruk av R32-kjølemedie og Aerotermica-teknologien for å møte behovene til bærekraftig boligoppvarming om vinteren og kjøling om sommeren, samt varmt vann gjennom hele året. Det vil heller ikke være mangel på nye kontroll-løsninger for klimaanlegg, kjøling og fukting eller smartløsninger både til hjem og kommersielle bygg.

Ledene merkevarer og internasjonal deltakelse

Blant selskapene som deltar i C & R, er de ledende merkevarene og de store, multinasjonale selskapene spesialisert på klimaanlegg, varme, ventilasjon og kjøling. Den internasjonale delen representerer selskaper fra Armenia, Belgia, Bulgaria, Tsjekkia, Kina, Colombia, Japan, Korea, Danmark og USA.Det er ingen norske selskaper blant utstillerne på messen, men flere store selskaper med norske divisjoner tar del i arrangementet. Nemitek var tilstede på messen i sammenheng med kunngjøringen av partnerskapet mellom Panasonic og Systemair.

Powered by Labrador CMS