SOLSTRANDKONFERANSEN 14. - 15. MARS 2024

Eksklusivt innblikk i Proptech-dugnad

Praktisk Proptech med den dynamiske duoen Tommy Hagenes og Martin McGloin stod i spissen når Praktisk Proptech Dugnaden ble arrangert i fjor sommer. Hvordan endte man opp med å samle hele bransjen til dugnad på Norsk Maritimt museum?

Published Last updated

Se videoreportasje fra Praktisk Proptech-dugnaden.

Samlet bransjen

Når nemitek.no dekket Proptech-dugnaden i fjor stimlet det av bransjefolk fra alle type selskaper på Norsk Maritimt Museum på Bygdøy utenfor Oslo. Representanter fra selskaper som Entro, Lindab, Smartvatten, Lindab, GK og en del nyere teknolgiselskaper som Zensy, Soundsensing og Firemash for å nevne noen.

– Samlet blir jo vi en hel bransje som brenner for at byggene våre skal bli bedre, og det er det vi skal få til i dag, sa Martin McGloin den gangen.

Formålet med dugnaden var å hjelpe de som driftet museumet til å øke energieffektiviteten. Byggene de driftet var gamle, og med utdaterte systemer.

– Får vi noen tips, sparer vi litt energi, kan vi bevare noe teknisk anlegg som har vært her siden 1958 så er vi fornøyde, fortalte Ragni Haakenstad, som er seksjonsleder for drift for hele organisasjonen Norsk folkemuseum.

Ekslusivt innblikk

På Solstrandkonferansen i mars kommer både Tommy Hagenes og Martin McGloin for å fortelle mer om hvordan dugnaden tok form bak scenene. Deltakerene vil få et ekslusivt innblikk i prosessen som førte hele bransjen sammen, og hva slags resultater kom ut av dagene på Bygdøy. 

– Vi dro jo i gang denne dugnaden uten å vite helt utfallet av den, forteller Tommy Hagenes når NemiTek møter han i Bergen et par måneder før Solstrandkonferansen.

- Denne gangen på Solstrand skal vi dele hvordan det fungerte bak scenene for første gang, avslutter Hagenes.

Solstrandkonferansen samler de klokeste hodene fra hele bransjen. Over to dager blir konferanseprogrammet arrangert på ærverdige Solstrand hotel på Os utenfor Bergen. Konferansen samler alt fra entrepenører, rådgivere og leverandører til et arrangement med et sterkt faglig innhold og gode rammer for å knytte nye kontakter i bransjen.

Se hele programmet og meld deg på Solstrandkonferansen 2024 i dag!

Powered by Labrador CMS