SOLSTRANDKONFERANSEN 14. - 15. MARS 2024

Rehab og transformering på Solstrand 

Årets hovedtema på Solstrandkonferansen 2024 er rehabilitering og transformering av den eksisterende bygningsmassen. Her vil du få konkrete innspill og inspirasjon til hvordan man skal tenke og jobbe fremover.

Published Last updated
Daniel Oestreich og Thomas Næss i NemiTek Bergen gleder seg til å samle bransjen igjen.

NemiTek Bergen kan igjen invitere bransjen til den tradisjonelle Solstrandkonferansen. Igjen skal bransjen samles for å få vite mer om de viktigste temaene i dag.

Årets tema

Søkelyset rettes mot potensialet som ligger i våre eksisterende bygninger og den transformative kraften av renovering.

– De fleste byggene vi skal bruke i 2050, vet vi allerede er bygget, forteller Thomas Næss, som er i arrangementskomiteen til konferansen.

– Det betyr at byggene vi bruker i dag, skal transformeres til lavutslippsbygg, fortsetter Daniel Oestreich, også i arrangementskomiteen.

Mulighetene og begrensningene som ligger til grunn innenfor dette er det som vil være fokuset på Solstrandkonferansen 2024. Som alltid samler konferansen noen av de klokeste hodene innenfor sine fagfelt til å diskutere problemstillingene og bidra med sin kompetanse. 

Fagprogrammet

Den to dager lange konferansen byr på et fullspekket fagprogram med foredragsholdere som er eksperter på sine felt. 

– Vi håper deltakeren våre skal møte gode foredragsholdere som vet litt om hvor løsningene ligger for å transformere byggene våre, sier Næss. 

Se programmet i sin helhet her.

Det blir alltid fullt

Det er begrenset med plasser, og konferansen bruker å være fulltegnet. Vi oppfordrer derfor at du sikrer deg plass så fort som mulig om du ønsker å være med.

– Vi samler både byggherrer, byggdriftere, rådgivende ingeniører, utførende – egentlig hele VVS-bransjen. Det er det som er det unike med Solstrandkonferansen at vi klarer å samle alle disse, avslutter Næss. 

Powered by Labrador CMS