SE VIDEO OG BILDER

Tidenes Trøndersk VVS-dag!

Det var to år siden sist Trøndersk VVS-dag ble arrangert, og bransjen stilte opp på Scandic Nidelven 10. november for å få faglig påfyll og møte bransjekollegaer. 

Published Last updated

250 deltakere og messebesøkende, 21 leverandører, 13 foredrag og festmiddag på kvelden.

NemiTek Trøndelag hadde igjen gleden av å arrangere Trøndersk VVS-dag – et arrangement som blir arrangert annethvert år, og nok en gang ble det skapt en flott arena for å møtes:

– Etter pandemien så vi behovet var stort for å samle folk og endelig får vi møtes i Trondheim igjen, sier Stefan Myhre Pettersen i Lindab.

Tettpakket program

I det faglige programmet fikk deltakerene vite mer om NTNU Campussamling, Grønn VVS og prosjektet til Eiktyr om å bygge batterifabrikk på Orkland. I tillegg var det parallellsesjoner med spesialisering på ventilasjon og rør. 

– Det har vært veldig interessant, det har vært artig å møte ulike bransjekolleger og leverandører. I tillegg synes jeg det har vært en fin rød tråd gjennom foredragene, forteller Emil-Andreas Zahl fra Bryn Byggklima.

Samlingspunkt

Fagmessen trakk mange besøkende, og 21 leverandører tok imot trønderne som flokket til messen og sørget for at det var godt trykk. 

– Det har vært en veldig fin messe, med mange nye kunder og mange nye bekjentskaper, sier Dag Anders Wikse i Munters.

NemiTek Trøndelag takker for at hele bransjen ble med på å skape det som ble tidenes Trøndersk VVS-dag. Frode Holthe i lokallaget oppsummerer dagen.

– Med ett ord så vil jeg si at dette ble en suksess! 

– Vi har hatt et veldig bra faglig program, med både rør, ventilasjon, og ikke minst; hva er det som er spesielle prosjekter i Trondheim og trøndelagsregionen, avslutter Holthe.

F.V: Jan Thorstein Ovidth (prosjektleder kommunale bygg, Stjørdal kommune), Knut Ivar Klefsås (avdelingsleder prosjektering region nord) og Tormod Kjellmark (prosjektutvikler i GK).
Powered by Labrador CMS