TRØNDERSK VVS-DAG 10. NOVEMBER

Endelig Trøndersk VVS-dag igjen

Etter to år er det endelig klart for Trøndersk VVS-dag. NemiTek Trøndelag inviterer til faglig program og VVS-messe i november.

Published Last updated

Trøndersk VVS-dag

Sted: Scandic Nidelven i Trondheim

Tid: 10. november kl. 08:00

Middag på Frimurerlosjen kl. 17:30

Se hele programmet og meld deg på!

10. november inviterer NemiTek Trøndelag igjen til faglig påfyll, VVS-messe og sosialt lag. Dagen starter med foredrag fra eksperter i bransjen og VVS-messe med en rekke leverandører som håper å møte bransjekolleger. På kvelden bys det på en bedre middag med noe godt i glasset og sosialt lag.

– Vi møtes for mange spennende foredrag, VVS-messe og god stemning, konstaterer Jonas Brenntrø, leder i NemiTek Trøndelag

Bredt faglig program

På årets konferanse er det mange spennende foredragsholdere som kommer og vil dele sin kunnskap og kompetanse. Deltakerene vil få en innføring i hva miljøet på NTNU jobber med, samt utbyggingen av NTNU Campussamling.

Jonas Brenntrø og Frode Holthe i NemiTek Trøndelag gleder seg til å invitere bransjen til Trøndersk VVS-dag
Jonas Brenntrø og Frode Holthe i NemiTek Trøndelag gleder seg til å invitere bransjen til Trøndersk VVS-dag

I tillegg vil man få et innblikk i utbyggingen av den nye batterifabrikken - Eiktyr - i Orkland. Hvorfor er batteriproduksjon så energikrevende, er det kravet til ren og tørr luft som er årsaken?

Det er også satt av to timer til VVS-messe, der leverandører og deltakere får tid til å mingle sammen, se på produkter og diskutere faglige løsninger sammen.

Prisutdeling

På kvelden invitireres det til middag på Frimurerlosjen, men sosialt lag etterpå. 

Nytt av året er at det skal deles ut pris til et prosjekt i regionen, for å fremheve kvalitet og innovasjon i bransjen.

– NemiTek Trøndelag ønsker å fokusere på gode VVS-løsninger i prosjekter, og kåre «Årets VVS-prosjekt» – et prosjekt som får litt spesiell oppmerksomhet, ikke bare stillhet, avslutter Frode Holthe i NemiTek Trøndelag.

Informasjon om hvordan man nominerer prosjekter til prisen kommer.

Se programmet i sin helhet og meld deg på her!

Powered by Labrador CMS