TRØNDERSK VVS-DAG 10. NOVEMBER

Dette er de nominerte til «Årets VVS-prosjekt»

Bransjen har de siste ukene nominert prosjekter til prisen «Årets VVS-prosjekt» som deles ut på Trøndersk VVS-dag 10. november.

Published Last updated

NemiTek Trøndelag ønsker i år å fokusere på gode VVS-løsninger i prosjekter, og skal kåre «Årets VVS-prosjekt» – et prosjekt som skal få litt spesiell oppmerksomhet. Bransjen har nominert to prosjekter som kvalifiserer til prisen, og juryen skal sette seg ned de neste dagene for å evaluere prosjektene. 

Frode Holthe i NemiTek Trøndelag skulle ønske at bransjen hadde turt å nominere flere prosjekter og snakket opp både seg selv, sine konkurrenter og samarbeidspartnere i mye større grad.

– I vår bransje så er vi fornøyd når vi ikke hører noe etter at prosjektet er ferdig, men det hadde jo vært hyggelig med litt ros, skrev Holthe på LinkedIn tidligere denne uken.

Vinneren av prisen kommer til å holde innlegg om prosjektet når Trøndersk VVS-dag avholdes på Scandic Nidelven. De vil også få en ekstra oppmerksomhet fra NemiTek Trøndelag, og selvfølgelig heder og ære.

 

Her er de nominerte som kjemper om prisen!

 

Fosslia Omsorgssenter Stjørdal

Firma: GK Trondheim

Begrunnelse fra nominent: Imponerende gjennomføring av samspillsentreprise, smarte ventilasjonsløsninger med fokus på samtidighetberegninger og ikke overdimensjonerte anlegg. Varme via ventilasjon, samt 16 energibrønner.

 

Holtermanns veg BT 2

Firma: Energima Trøndelag AS

Beskrivelse av prosjektet: I Holtermanns veg er Entra i ferd med å skape fremtidens arbeidsplass. To av totalt tre byggetrinn er nå ferdigstilt. Holtermanns veg befinner seg i sentrum av kunnskapsaksen i Trondheim og er i ferd med å bli etablert som et samlingssted for bedrifter med fokus på vekst, utvikling, teknologi og bærekraft.

 

Se hele programmet her og bli med hele VVS-bransjen i Trøndelag på faglig påfyll og sosialt lag!

Powered by Labrador CMS