Martin McGloin.

Martin er bransjens første Airfluenser

Martin McGloin blir Lindabs nye produktambassadør, eller, rett og slett, en «Airfluenser».

Published Last updated

Lindab, en ledende aktør innen ventilasjonsprodukter, er stolte av å kunngjøre et nytt og spennende samarbeid med Martin McGloin, tidligere produktdirektør i Airthings, vert for Praktisk PropTech og en fyr fra Drammen med et lidenskapelig forhold til god luft. 

Martin kommer inn som en deltids produktambassadør for UltraLink, og med ham kommer en helt ny tilnærming til formidling i bransjen.

En kjærlighetshistorie

Fra det øyeblikket Martin så UltraLink VAV-spjeldet, visste han at det var kjærlighet ved første blikk.

 – Hvis tenåringsjenter kan gjøre det for sminke og klær, hvorfor kan ikke en enkel Drammenser gjøre det for VAV-spjeld og god luft?, sier Endre Nybråten, markedssjef i Lindab. 

Som en ny «Airfluenser», har Martin allerede begynt å «brainstorme» ideer for hvordan han kan øke forståelsen for verdien av godt inneklima, særlig når det kommer til eldre bygg.

Martin McGloins motivasjon

– Da jeg først så UltraLink-spjeldet under NemiTek sine Nordnorske VVS-dager, var det som å se lys i enden av ei ventilasjonssjakt. Jeg tenkte straks: dette er løsningen! Når vi vet at 97 prosent av bygg fra før 2010 trenger å oppgraderes for å møte nye energikrav, ifølge Europakommisjonen, er det tydelig at vi trenger innovative løsninger som UltraLink på markedet, sier Martin med entusiasme.

Lindab planlegger å sende ham på en Norgesturné for å frigjøre byggene fra dårlig inneklima.

– Hos Lindab har vi alltid vært opptatt av innovasjon, men dette må være første gang i VVS-bransjens historie at vi har en dedikert «Airfluenser». Det er tross alt mye mer praktisk og energieffektivt enn sminke og energidrikke. Martin bringer et frisk pust av luft inn i en ellers, til tider, støvete industri, sier Stefan Myhre Pettersen, salgssjef Lindab.

Lindab har ni avdelinger rundt om i landet og ser frem til å gi et betydelig bidrag til inneklimaet i Norge, sammen med Martin.

Powered by Labrador CMS