NYANSETTELSER: Vegard Klungtveit (til venstre), Fredrik Vanvik og Stavro Gurma.
NYANSETTELSER: Vegard Klungtveit (til venstre), Fredrik Vanvik og Stavro Gurma.

Kelvin styrker laget

Vegard Klungtveit slutter i ABK og begynner nå i Kelvin. Tidligere i høst har også Fredrik Vanvik og Stavro Gurma har funnet veien dit.

Published Last updated

– Etter sommeren har vi rekruttert tre unge og ambisiøse fagpersoner for å styrke bedriften på ulike områder, sier prosjekt- og utviklingsleder Erik Hoksrød i Kelvin.

Kelvin er en landsdekkende kuldeentreprenør med hovedkontor i Sandvika utenfor Oslo, etablert i 1985. Bedriften leverer nøkkelferdige kuldetekniske anlegg til detaljhandelen og industri, samt CO2-baserte klimaanlegg og varmepumper til en rekke andre næringssektorer.

Vegard Klungtveit

– Med sin varierte bakgrunn i kulde- og varmepumpebransjen, samt kompetanse og erfaring med varmepumper som benytter hydrokarboner, er Vegard en person vi har stor respekt for. Han kombinerer det å ha et sterkt engasjement for naturlige kuldemedier, med å være en meget hyggelig fyr. Da han hintet frempå om at han kunne tenke seg å prøve noe nytt, var vi aldri i tvil om at vi måtte få ham på laget, sier Hoksrød.

Klungtveit blir prosjektleder i en ny avdeling som skal jobbe med både CO2 og hydrokarboner som kuldemedie i anlegg til industri- og næringsbygg. Der håper han å få bruke og videreutvikle erfaringen han har med hydrokarboner, samtidig som han gleder seg til å lære mer om CO2.

– Jeg har alltid hatt et positivt inntrykk av Kelvin og kompetansenivået deres. Nå har jeg også blitt bedre kjent med mange av de ansatte, og de viser seg være veldig hyggelige folk som deler min interesse for å levere innovative anlegg som fungerer i hele levetiden. I tillegg brenner jeg for klima- og miljøsaken, og da er det ingen vei utenom naturlige kuldemedier. I Kelvin får jeg fokusert ytterligere på både innovasjon og naturlige medier, noe jeg gleder jeg meg veldig til, sier Klungtveit.

Fredrik Vanvik

– Fredrik jobbet tidligere hos en av våre gode samarbeidspartnere på Vestlandet og når han valgte å flytte til Oslo, var vi aldri i tvil om at vi ville at han skulle jobbe hos oss. Tross sin unge alder har Fredrik både fagbrev og relativt bred erfaring, men ikke minst har han verdens beste humør, innstilling og potensial, sier Hoksrød.

Vanvik har fått tittelen Igangkjøring og Support. Han skal jobbe med oppstart av nye kuldeanlegg og varmepumper, hovedsakelig med CO2 som kuldemedium, samt følge opp og bidra til at anleggene går slik de skal.

– Det siste året har jeg jobbet for en av Kelvin sine samarbeidspartnere og for å gjøre en lang historie kort, fått øynene opp for Kelvin som bedrift. Jeg ønsker å lære mer om styring av kuldeanlegg, spesielt anlegg med naturlige medier for å møte klimautfordringene vi har i dag. Jeg syntes Kelvin er en perfekt plass for dette, sier Vanvik.

Stavro Gurma

– Stavro studerte Kulde- og varmepumpeteknikk ved Trondheim fagskole sammen med noen av våre ansatte og ble sterkt anbefalt. Vi andre skjønte hvorfor det øyeblikket vi traff ham. Med sin varierte bakgrunn, lidenskapelige engasjement og høye ambisjoner, er vi sikre på at Stavro vil styrke prosjektavdelingen vår og bli meget godt likt av våre kunder, sier Hoksrød.

Gurma jobber som prosjektleder og jobber med prosjektering og dimensjonering av ulike kuldeanlegg med naturlige kjølemedier.

– Kelvin er en fremtidsrettet bedrift som utvikler seg og integrerer ny teknologi fortløpende. Jeg ønsker å være der det skjer i kulde, hvor jeg får utviklet meg som fagperson. Jeg føler jeg har mye å gi og at Kelvin er en bedrift som både setter pris på og legger til rette for at man skal få utnyttet potensialet sitt. Kelvin har et veldig godt arbeidsmiljø hvor respekt, anerkjennelse og profesjonalitet styrer. Dette gjør at man jobber mer effektivt og trives veldig når man er på arbeidsplassen sin, sier Gurma.

Har du fått ny kollega? Eller har du selv fått nye utfordringer? Skriv noen ord til oss, og legg gjerne ved et bilde – tips@nemitek.no

Powered by Labrador CMS