HEDRET: Truls og Vibeke Nilsen i Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS, mottok prisen som Årets Comfortør på kjedens årsmøte i Alta. Foto: Comfort.

Vibeke og Truls er best i Comfort

Familiebedrift i Fredrikstad kåret til "Årets Comfortør".

Published

Comfort-Kjeden har kåret familiebedriften Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS til Årets Comfortør 2019.Rørleggerbedriften ble stiftet i 1961 og var i 1975 den 8. bedriften som ble med i Comfort-Kjeden. Firmaet drives av Truls Nilsen som er andre generasjon som driver bedriften. I tillegg til Truls jobber også hans kone Vibeke, deres to sønner og en nevø i bedriften, i tillegg til 15 medarbeidere.- ​Det er veldig moro med anerkjennelse for det vi gjør og denne prisen setter vi høyt. Vi forsøker å følge det kjeden ønsker og vi er veldig glad i Comfort. Vi er 20 ansatte og vi har to butikker, en i Fredrikstad og en på Rolvsøy, og denne prisen deler vi alle sammen, sier daglig leder og eier Truls Nilsen.

Jubileum

Comfort-Kjeden feirer i år 45-års jubileum, og Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS har vært med i Comfort-Kjeden siden starten.- Dette er en familieeid bedrift med lang historie i kjeden. De driver solid og det er hele tre generasjoner som jobber i bedriften. De møter alltid opp på arrangementer i kjeden og de følger kjedens retningslinjer for profilering og butikkdrift. De er en flott ambassadør for kjeden og vi gratulerer alle i Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS med denne prisen, sier administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Kari Øgle Kjensberg i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS