Vidar Hellstrand trer av som daglig leder i FFV. Nå søker fagrådet hans erstatter.

Daglig leder i Fagrådet for våtrom går av

Vidar Hellestrand skal gå over i annen del av bransjen. Nå søker FFV en ny daglig leder som brenner for våtrom, samarbeid og utvikling.

Published

– Jeg gleder meg til å bruke alt jeg har lært de siste årene i den nye jobben. Jeg vil også understreke at valget om å slutte i FFV etter bare to år ikke var enkelt, og det ble noen søvnløse netter. Jeg har stortrivdes i jobben, og den nye daglige lederen vil komme til en spennende arbeidsplass og et flott team med gode og engasjerte kollegaer, sier Hellestrand.

Han vil fratre sin stilling i FFV i løpet av sommeren.

Fagrådet for våtrom er en viktig pådriver for samarbeid i bransjen om tekniske løsninger for våtrom, og det jobbes kontinuerlig for å styrke posisjonen til den seriøse delen av byggebransjen. 

Gjennom kursing i Byggebransjens våtromsnorm (BVN) og ordningen Godkjent våtromsbedrift sertifiserer FFV fagarbeidere og bedrifter som ønsker å dokumentere sin kunnskap, seriøsitet og kompetanse innen våtrom.

De siste årene har FFVs omsetning økt med 27 prosent, og det har vært en stigning på hele 50 prosent i antall deltakere på sertifiseringskurs i BVN, som gjennomføres av FFVs godkjente kursarrangører.

Ved årsskiftet var det 1.080 registrerte godkjente våtromsbedrifter (GVB) i Norge, og det er hele 37.000 personer som har gjennomført ett eller flere sertifiseringskurs i Byggebransjens våtromsnorm.

– Vi håper en ny daglig leder vil være med på å fortsette den gode utviklingen til FFV, avslutter Hellstrand.

Powered by Labrador CMS