IT: James Bell Ocampo startet som ny IT- Direktør i Heidenreich 1. desember i fjor.

Dette er Heidenreich sin nye IT-direktør

Published

Som et ledd i Heidenreich sin vekststrategi ligger videreutvikling innen IT og digitale løsninger.

I forbindelse med dette ønsket selskapet å tiltrekke seg ny kunnskap og erfaring, og James Bell Ocampo er derfor ansatt i en viktig og nyopprettet stilling som IT- Direktør i Heidenreich.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Variert IT-bakgrunn

James har jobbet mange år med IT og digitalisering hos eiendomsutviklere og boligbyggere. Nå ser han frem til en spennende reise i en ny, men nært beslektet bransje.

James B. Ocampo hadde sin første dag i Heidenreich 1. desember 2022. Hans førsteinntrykk er at Heidenreich er en svært spennende organisasjon, hvor mange fremtidsrettede løsninger allerede er på plass. Han er sikker på at Heidenreich har en solid og god plattform for videre utvikling av digitale løsninger, som vil bidra til å sikre Heidenreich sin vekst og evne til å ta markedsandeler i årene fremover.

Forutsetning for vekst

Adm. Direktør Bjørn Moen i Heidenreich sier at digitalisering av arbeidsprosesser blir avgjørende fremover.

– I Heidenreich har vi kommet svært langt med en digital hverdag, men har fremdeles flere forbedringsområder. Til å lede denne utviklingen har vi derfor vært så heldige å tiltrekke oss James B. Ocampo som er en av markedets beste ressurser innen operativ og strategisk IT, sier Moen.

Powered by Labrador CMS