Multiconsult_logo

Nørgaard Madsen ferdig i Multiconsult

Styret i Multiconsult vil la nye krefter overta lederskapet for Multiconsult-gruppen.

Published

Styret i Multiconsult har etter en grundig vurdering sammen med Christian Nørgaard Madsen funnet tiden riktig for å la nye krefter overta lederskapet for Multiconsult-gruppen.Madsen fratrer stillingen umiddelbart, men vil fremdeles bli tilgjengelig for konsernet i en periode. Styret har utpekt Lars Opsahl, konserndirektør Regioner Norge, som konstituert konsernsjef, heter det i en pressemelding fra Multiconsult.

- En fantastisk reise

Madsen ble ansatt som konsernsjef i Multiconsult i 2012 og har satt tydelig spor etter seg. I hans tid som øverste leder har Multiconsult endret seg fra et norsk ingeniørselskap til et børsnotert konsern med integrerte ingeniør- og arkitekttjenester, og med mer enn 500 medarbeidere utenfor Norge.- Jeg er stolt over det vi har oppnådd i min tid i Multiconsult og den posisjonen konsernet har opparbeidet seg de senere årene. Det har vært en fantastisk reise, men samtidig også utrolig krevende, sier Christian Nørgaard Madsen.Under Madsens ledelse har Multiconsult opplevd stor vekst hvor både omsetning og antall medarbeidere er mer enn fordoblet i perioden.Multiconsult har også som det første rådgivningsselskapet blitt notert på Oslo børs, økt sin internasjonale tilstedeværelse betraktelig og befestet en solid posisjon som bransjens mest attraktive arbeidsgiver i alle målinger.

INGEN STORE ENDRINGER

Styret i Multiconsult og Madsen har i den senere tiden vært i en tett dialog hvor man nå i fellesskap har funnet det riktig at andre tar over det videre lederskapet av Multiconsult-gruppen.- Med Madsen som konsernsjef har Multiconsult hatt en svært dedikert leder som har lagt ned en imponerende innsats for selskapet. Styret ønsker å takke ham for hans utmerkede bidrag til konsernets utvikling under hans ledelse, sier Bård Mikkelsen, styreleder i Multiconsult.Styret starter umiddelbart arbeidet med å finne Madsens etterfølger. Lars Opsahl, konserndirektør Regioner Norge, har takket ja til å gå inn i rollen som konstituert konsernsjef inntil en ny permanent løsning er på plass.- Først og fremst vil jeg takke Christian for den jobben han har gjort for Multiconsult. Multiconsult er en robust organisasjon og har en klar strategi for tiden fremover. Jeg har ingen planer om å gjøre større endringer, og mitt primære fokus vil være på stabilitet, lønnsomhet og god drift, sier Opsahl.Lars Opsahl (1958) ble ansatt i Multiconsult i 1986 og har innehatt sentrale lederstillinger innen både linje og store oppdrag. Han har vært en del av Multiconsult-gruppens konsernledelse siden våren 2011. Opsahl er utdannet sivilingeniør fra University of Newcastle upon Tyne (England) innen bygg og anleggsteknikk.

Powered by Labrador CMS