Terje Røising, daglig leder i Norske Rørgrossisters Forening (NRF) er enig med Rolf Tveter og VVS Norge. Arkivfoto.

Kommentar til Rolf Tveter og VVS Norge: Vi er helt enige!

NRF Databasen er hele bransjens varedatabase.

Published

Rolf Tveter fra VVS Norge uttalte i forrige uke at det vil bli vanskeligere å klare seg alene i rørbransjen i fremtiden. Han vil ha rørentreprenører og leverandører inn på eiersiden i NRF-registeret. Terje Røising, daglig leder i NRF er helt enig.

NRF har gjennom mange år bygget opp en svært innholdsrik varedatabase, som oppdateres fortløpende med informasjon direkte fra produsenter og leverandører. Det er, gjennom årene, investert mye i drift, vedlikehold og oppdateringer av NRF Databasen.

Derfor inneholder NRF Databasen i dag det meste av informasjon man trenger innen handels- og installasjonsvirksomhet lett tilgjengelig for grossister, rørleggere og entreprenører. NRF Databasen er i dag den desidert største leverandøren av informasjon om VVS/VA produkter til hele byggenæringen.

NRF Databasen sørger for at alle rørleggere og entreprenører får enkel tilgang til den beste produktinformasjonen - gratis, lett tilgjengelig på alle plattformer eller for bruk i egne systemer.

Spår trøbbel for frittstående rørleggere

Dette har gjort at NRF Databasen i dag er hele bransjens varedatabase.

NRF har derfor lenge hatt et ønske om å synliggjøre dette ved å invitere andre bransjeledd inn på eiersiden i NRF Databasen. I 2017 inviterte vi Rør Entreprenørene Norge og VA og VVS Produsentene VVP til diskusjon om eventuell deltakelse på eiersiden, og vi er overbevist om at vi på litt sikt vil være en god bransjeeid informasjonskilde.

Tekst: Terje Røising, NRF.

Powered by Labrador CMS