JUGENDKONFERANSEN 21. SEPTEMBER

Vil dele konkrete eksempler om bærekraft

Framtidens byggenæring er rett rundt hjørnet, og akkurat nå lager små og store aktører sammen den nye hverdagen. Når omstilling er innstillingen skjer det endring som varer.

Kirsti Svenning jobber som sirkulærrådgiver, og kommer på Jugendkonferansen i Ålesund.
Kirsti Svenning jobber som sirkulærrådgiver, og kommer på Jugendkonferansen i Ålesund.

Vil dele kunnskap

På Jugendkonferansen vil det være fokus på blant annet bærekraft, og en av de som vil dele litt av sin kunnskap rundt akkurat dette er Kirsti Svenning.

Svenning har bakgrunn fra blant annet kommunikasjon, men har de siste årene vært sirkulærrådgiver for flere selskaper, og jobber nå selvstendig. På Jugendkonferansen vil hun dele med publikum gode konkrete, praktiske eksempler på sirkulærøkonomi i byggebransjen.

–  Det er to ting som er viktig å huske på samtidig, minst, innleder Svenning. 

– Det ene er at vi må bruke materialer og produkter som finnes i verden lengst mulig, uten å sløse dem.

– Det andre er at vi må finne erstatning for det fossilbaserte materialproduktene vi bruker for mye av, fortsetter Svenning.

Konkrete eksempler

På Jugendkonferansen er det flere som skal holde foredrag om bærekraft. Blant annet Kristine Hjørungdal fra Bravida som skal innlede om sirkulærøkonomi og Hanne Lillebø Walsh i Sparebank 1 som vil ta opp klimarisiko og bærekraft i næringsbygg, for å nevne noen.

– Jeg kommer til å trekke frem flere sånne eksempler på hvordan samarbeid kan hjelpe deg og din bedrift til å nå bedre resultater på miljø og klima, avslutter Svenning.

Jugendkonferansen blir avhold i Ålesund 21. september, og påmeldingen stenges 13. september.

Se hele programmet og meld deg på her!

Powered by Labrador CMS