JUGENDKONFERANSEN 21. SEPTEMBER

– Gode eksempler på hva man kan oppnå med praktisk ENØK

På Jugendkonferansen vil Harald Lillebø snakke om ENØK-tiltak, EUs taksonomi og Enovas støttetiltak.

Published

Harald Lillebø jobber i Energiråd, en uavhengig rådgiver som spesialiserer seg på bærekraft, med spesielt fokus på energieffektivisering.

– Med høye strømpriser som vi har hatt nå i en lang periode, og som vi må venne oss til fremover, så vil ENØK bli ekstra aktuelt, forteller Lillebø når NemiTek møter han i Ålesund.

Han er invitert til å holde foredrag på historiens første Jugendkonferanse, som blir arrangert på Pir i Ålesund 21. september.

– I tillegg til at ENØK er bærekraftig, så vil det med for eksempel EUs taksonomi og Enova sine støtteordninger som kommer gjøre det ekstra spennende å satse på!

– På foredraget mitt på Jugendkonferansen så vil jeg snakke mer om dette, jeg vil snakke om hvordan man kan jobbe smart med ENØK. Og ikke minst noen gode eksempler på hva man kan oppnå med praktisk ENØK, avslutter han.

Jugendkonferansen skal samle bransjen på Nordvestlandet, og er en arena for kunnskapsutveksling, læring og sosialt samvær. Det er bare 100 plasser, så vær rask med å melde deg på!

Se hele programmet til Jugendkonferansen her og meld deg på!

Powered by Labrador CMS