JUGENDKONFERANSEN 2023 - 21. SEPTEMBER

– Jugendkonferansen er den første av sitt slag

I høst er det NemiTek Nordvestlandet sin tur å invitere bransjen på faglig påfyll. Jugendkonferansen blir arrangert midt i Ålesund by, og byr på både fagprogram, leverandørutstilling og sosialt samvær.

Published Last updated
Kristine Hjørungdal og Ole Jonny Rogne i NemiTek Nordvestlandet på taket på Pir.

21. september håper medlemmene i styret i NemiTek Nordvestlandet å samle bransjen på Pir i Ålesund for en helt ny dagskonferanse; Jugendkonferansen. I Vestlandets vakreste by ønsker NemiTek å samle bransjen fra hele Nordvestlandet for faglig påfyll og for å skape relasjoner mellom ulike aktører.

Jugendstil - ungdommelig og nytenkende

– Jugendstilen har satt et tydelig preg på Ålesund som by. Jugendkonferansen er den første av sitt slag, med fokus på nytenking og utvikling av teknologi innenfor bygg, sier Kristine Hjørungdal i NemiTek Nordvestlandet.

Konferansen inviterer til et godt faglig program.

– Vi starter med den faglige biten, med foredragsholdere, både fra vår region, og ellers i landet, sier Ole Jonny Rogne, leder i NemiTek Nordvestlandet. Han jobber til daglig i Nordvest Miljø.

– Vi skal snakke om hvordan vi kan bygge bedre og smartere, og samtidig ta vare på miljøet, fortsetter Kristine.

Hele fagprogrammet er lansert, og det kan du lese her.

Endelig en arena på Nordvestlandet

Det er også en håndfull leverandører som får mulighet til å stille ut på konferansen.

– Der får man muligheten til å mingle med både gamle og kjente kunder, og potensielt nye, sier Kristine.

Jugendkonferansen blir en etterlengtet arena på Nordvestlandet for bransjen å samles. Kristine og Ole Jonny håper at mange finner veien til Ålesund 21. september.

– Vi byr på muligheten til å komme å knytte nye relasjoner i bransjen, derfor vil vi at nettopp du tar turen til Ålesund, 21. september, og deltar på Jugendkonferansen!

Meld deg på Jugendkonferansen her!

Powered by Labrador CMS