JUGENDKONFERANSEN 21. SEPTEMBER

– Sirkulærøkonomi blir sett på som en irreversibel, global trend

Prosjektleder i Bravida, Kristine Hjørungdal, kommer på Jugendkonferansen for å ta oss gjennom historikken og fremtiden til sirkulærøkonomi.

Published
Kristine jobber til daglig som prosjektleder i Bravida i Ålesund og Sykkylven.

– Sirkulærøkonomi blir sett på som en irreversibel, global trend, og det har derfor blitt en veldig viktig del av mange sitt arbeid i jobben med bærekraft, forteller Kristine Hjørungdal, mens hun sitter på kontoret sitt i Ålesund.

På Jugendkonferansen vil Kristine snakke mer om sirkulærøkonomi. Konferansen er helt ny i år, og samler deltakere og leverandører i regionen for å utveksle kunnskap og kompetanse og bli bedre kjent med hverandre.

Ny konferanse i regionen

Kristine er til daglig prosjektleder i Bravida, og jobber både på kontoret i Ålesund og Sykkylven. Kristine er også med med i lokalstyret til NemiTek, og er derfor en nøkkelperson i arrangeringen av Jugendkonferansen.

I foredraget sitt vil Kristine gi deltakerene et overblikk over sirkulærøkonomi.

– Jeg mener at for å tenke fremover, så må vi av og til også tenke litt bakover. Jeg syns det er viktig at vi kan litt om historien til sirkulærøkonomi, og vet noe om hvorfor den har blitt så viktig for vår tid.

Det er bare hundre plasser på Jugendkonferansen, som går av stabelen 21. september. Det er derfor viktig å sikre seg plass i god tid.

Se hele programmet og meld deg på her!

Powered by Labrador CMS