Møller Eiendom henter inn miljøstrateg

Isak Oksvold skal lede bærekraft-offensiv. Får sentral rolle i Møller Eiendom.

Published

Møller Eiendom satser offensivt på miljø og bærekraft. Isak Oksvold blir ansvarlig for satsingen. Han har blant annet bakgrunn som direktør miljø og innovasjon i Aspelin Ramm, og kjenner eiendomsbransjens utfordringer.

Store investeringer

Isak Oksvold får en sentral rolle i Møller Eiendom. Selskapet satser offensivt på miljø og bærekraft, og Oksvold får ansvaret for å systematisere og dokumentere miljøtiltakene. Møller Eiendom har i en årrekke jobbet for å implementere effektive miljøløsninger i sine eiendommer og prosjekter. Blant annet er det gjort vesentlige investeringer i energieffektivisering, energiovervåkning, Breeam-sertifisering og fornybar energiproduksjon.

Vant hederspris

Den nye miljøstrategen har tung faglig bakgrunn. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en master i Real Estate Management fra KTH i Stockholm. Hans kompetanse ligger innen miljøledelse, utvikling av miljø- og klimariktige forretningskonsepter- og prosjekter. I tillegg har han byggherreerfaring fra flere komplekse prosjekter. Han kommer fra stillingen som direktør miljø og innovasjon i Aspelin Ramm. Han har også jobbet som politisk rådgiver på Stortinget, og før dette var han fagsjef i Bellona.I 2014 mottok han VVS-foreningens hederspris, og året etter ble han tildelt Enovas hederspris for sitt engasjement for miljø og bærekraft innen bygg og eiendom.

En kraftinnsprøyting

– Isak har stor faglig tyngde, og kjenner eiendomsbransjens utfordringer og muligheter meget godt. Han har en imponerende erfaring med miljøspørsmål knyttet til eiendomsdrift og -utvikling. Vi ser fram til en vesentlig styrking av selskapets kompetanse på miljøeffektivisering, bærekraftige løsninger og samfunnsansvar, sier Thomas Sletten, konstituert administrerende direktør i Møller Eiendom. – Han blir rett og slett en kraftinnsprøyting for vår miljø- og bærekraftprofil i våre utviklingsprosjekter.Oksvold har siden 2010 ledet Aspelin Ramms satsing på miljø- og bærekraft.– Aspelin Ramm var et av de første selskapene i vår bransje til å ansette en leder innenfor dette området. Vi synes det er positivt at flere selskaper nå ser denne verdien. Samtidig ser vi tilbake på en periode med gode resultater og betydelig annerkjennelse for den jobben Isak har utført for selskapet. Vi ønsker Isak lykke til videre med spennende oppgaver hos Møller Eiendom, uttaler Gunnar Bøyum, adm. dir. i Aspelin Ramm.Isak Oksvold skal i tillegg til å utvikle Møller eiendoms miljøstrategi være en ressurs i dialog med offentlige myndigheter. Han tiltrer stillingen 1. februar.

Powered by Labrador CMS