Bransjetreff: Erfaringer med digital samhandling i byggebransjen (Stavanger) 22. august.

Digitalt er hot i Stavanger

Digital samhandling – det er bare å smake på ordet og bli vant med det. Bli med på bransjetreff i Stavanger 22. august.

Published

Digital samhandling – det er bare å smake på ordet og bli vant med det. Det ruller av gårde, og vi må alle hive oss med. Bim-kiosker, nettbrett, 4D, VR, papirløs byggeplass, MMI, BIM-koordinatorer osv.Torsdag 22. august er det bransjetreff i Stavanger, med fokus på hvilke erfaringer som er gjort så langt i Norges land. Treffet arrangeres av Rogalands lokallag i Norsk Energi- og Miljøteknisk Forening, i samarbeid med RIF, EBA og Norges bygg- og eiendomsforening.

Digital samhandling

Tidligere i år hadde foreningen bransjetreff med samme tema i Bergen, og det med stor suksess.- Vi hadde godt oppmøte i Bergen i mai. Nå gleder vi oss veldig til enda en kveld med spennende foredrag av dyktige fagfolk, sier Anita Topdal, styremedlem i Norsk VVS- Energi og Miljøteknisk Forening.Daglig leder i Rendra AS, Ole Kristian Kvarsvik kommer til Stavanger for å snakke om hva som menes med digitalisering i byggebransjen, hvilke metoder som brukes, og hvordan man jobber med modellen i prosjektering og på byggeplass. Fra Naeva kommer Daglig leder, Nicholas Storholm for å vise hvordan det nye HMS-spillet på en svært realistisk måte gir arbeiderne nødvendig basiskunnskap knyttet til sikkerhet på byggeplassen. Videre vil Anders Eklun fra, MyLoc AB fortelle hvordan programvaren Myloc bidrar til bedre flyt av varer til og på byggeplassen.Avslutningsvis vil Prosjektleder Therese Øvernes, fortelle om digital samhandling i prosjektet SUS2023 og hva som gjorde at prosjektet fikk pris i 2018 for verdens beste BIM-prosjekt (Autodesks AEC Excellence Awards 2018 Large Buildings).Bransjetreff: Erfaringer med digital samhandling i byggebransjen (Stavanger).

Tema som berører hele byggebransjen

Valg av tema har truffet godt, mener Tiril Seldal som er leder for Rogalands lokallag og til daglig jobber hos Sweco AS.– Vi ville skape en bransjetreff med ett tema som treffer alle i byggebransjen, og det ser det ut til at vi har klart. Temaet er like interessant for både bygg, VVS, elektro og automasjon og vi treffer leverandøren, rådgiveren, entreprenøren og byggherren. Med SUS2023 og en rekke andre spennenende prosjekter er det viktig at vi alle holder oss oppdatert og bidrar til utvikling. Det har også vært stor pågang fra utstillere, så på treffet blir det mulighet til å teste ut programvarer og nettbrett for bruk på byggeplassen.Mer om det spennende fagprogrammet finner du her.

Powered by Labrador CMS