Pressemelding:

Heidenreich: All time high i november

Det er fantastisk å være Adm. Direktør i et selskap som leverer ALL TIME HIGH denne måneden, sier Bjørn Moen i Heidenreich.

Published

Det er positivt i Heidenreich om dagen!

Vi har tidligere i høst meldt om positive hendelser og det er utrolig gledelig å se at vi nå i november leverer vår beste månedsomsetning noensinne.

Dette er takket være en fantastisk innsats fra hele Team Heidenreich. Og vi har sendt ut melding internt om at ALL TIME HIGH fortjener ekstra oppmerksomhet blant alle ansatte og kunder.

Omsetningsøkning i våre butikker

Selv i den digitale verden med all utvikling innen netthandel etc. vokser butikkene våre år etter år.

Vi ser at det å ha fagkunnskapen tilgjengelig for våre kunder i butikk er mer verdsatt enn man skulle tro.B

Rendyrking av vår rolle ovenfor proffkunder er en viktig del av suksessen vi opplever nå

Vi hadde ikke klart omsetningsrekord uten våre gode kunder. Vi er avhengig av våre proffkunder for å klare å levere. Vår strategi har vært og kommer også til å fortsette å være proffkunden, fortrinnsvis innenfor VVS og VA.

Vi ønsker også å være klare og tydelige på at vi er en grossist som jobber for og med proffen.

1. Heidenreich har i over 115 år hatt fokus på én kundegruppe – håndverkeren. Vi skal fortsette å rendyrke våre proffkunder også i årene fremover.

2. Heidenreich er rørleggerens og VA-entreprenørens venn. Vi fokuserer på disse to kundegruppene og legger til rette for hverdagen til proffkunden.

3. Heidenreich ønsker ikke å konkurrere med våre proffkunder ved å kjøpe oss inn på byggevaremarkedet.

4. Heidenreich er en del av tyske Cordes & Graefe, Europas største VVS og VA grossist, som betjener det profesjonelle markedet i over 20 europeiske land.

Vi takker alle våre gode kunder, leverandører og samarbeidspartnere som er med oss på denne reisen. Det blir en hektisk avslutning på et spennende år. Og vi ser med glede og forventning frem til et nytt år om noen få uker. I Heidenreich lykkes vi heller ikke uten at vi har en dedikert organisasjon, og i Team Heidenreich så er vi så absolutt klare for å fortsette å utvikle oss og å lykkes i markedet sammen med dere.

Powered by Labrador CMS