TAR OVER ETTER RØSTAD: Stein Arild Iglebæk er fra 1. mars ansatt som redaktør i fagbladet Kulde og Varmepumper.
TAR OVER ETTER RØSTAD: Stein Arild Iglebæk er fra 1. mars ansatt som redaktør i fagbladet Kulde og Varmepumper.

Ny redaktør i fagbladet Kulde

Stein Arild Iglebæk er fra 1. mars ansatt som redaktør i fagbladet Kulde og Varmepumper. Han har lang erfaring med å gjøre krevende fagstoff attraktivt og lett tilgjengelig.

Published Last updated

– Med Stein Arild på laget er vi sikre på at bladet Kulde vil styrke sin posisjon ytterligere, ut fra et meget godt utgangspunkt. Han har den journalistiske kompetansen og engasjementet som skal til for å gi oss et solid løft, sier daglig leder Thor-Jostein Egeland i NemiTek.

NemiTek tok tilbake eierskapet til Kulde og Varmepumper fra 1. januar i år og fagbladet passer godt inn i NemiTeks faglige dekningsområde, både innen kursing og kompetansebygging. NemiTek utgir fra før en rekke fagblader og -bøker innen energi- og miljøteknologi, eiendomsforvaltning og tekniske byggfag. I tillegg arrangerer foreningen flere store konferanser og messer.

Interessante utfordringer

– Kuldebransjen består av svært mange faglig dyktige og spennende mennesker og bedrifter. Jeg gleder meg stort til å skrive om og for dem. Bransjen står foran utfordringer, særlig knyttet til kompetanse og miljø, og jeg ser fram til å være med på videreutvikling av faget, sier Stein Arild Iglebæk.

Han kommer fra et vikariat som kommunikasjonsrådgiver i Rørentreprenørene Norge. Før det hadde han et engasjement som kommunikasjonsrådgiver i Multiconsult. Tidligere har han jobbet mange år som journalist, redaksjonsleder og redaktør i fagpressen – blant annet i Europower, et søsterselskap til Dagens Næringsliv som skriver om kraftbransjen.

– Jeg gløder for kunnskapsformidling, og mitt mål er både å bedre informasjonsflyten i bransjen og formidle samfunnsnytten til folk utenfor bransjen, sier Iglebæk.

Norsk Kjøleteknisk Forening er svært glad for styrkingen av Kulde og Varmepumper.

– Abonnementet på Kulde er en viktig for våre nesten 800 medlemmer, som kanal for både aktualitet, kunnskap og inspirasjon. Vi gleder oss til utviklingen framover, og ønsker Stein Arild lykke til, sier styreleder Armin Hafner i Norsk Kjøleteknisk Forening.

Powered by Labrador CMS